TEKNOwest
VIP
- 23 Eyl 2018
- 10,455
- 50
muratala53, peki tavsiyen nedir çayda hangi markayı alalım bu benim için önemli çayı çok seviyorum
Ne demek seve seveTeşekkürler bilgiler için.
artık çay diye bi şey kalmadı. resmen fındık kabuğu içiriyorlar bize. tadı bi ona benziyomuratala53, peki tavsiyen nedir çayda hangi markayı alalım bu benim için önemli çayı çok seviyorum
Vallaha abi biz çaykur kullanıyoruz ama babam bir paket Lipton Doğu Karadeniz almış sarı paket oda güzel. Tavsiye istersen Çaykur Hemşin Organik çayını denemeni isterim. Kağıt ve teneke kutularda satılıyor. Yine çaykurun filiz çayını alabilirsin. Liptonun dediğim paketinide alabilirsinmuratala53, peki tavsiyen nedir çayda hangi markayı alalım bu benim için önemli çayı çok seviyorum
Çaya verilen emeği harcanan masrafı adam karşılayamazsa dua edin çarşıda bunlar var.artık çay diye bi şey kalmadı. resmen fındık kabuğu içiriyorlar bize. tadı bi ona benziyo
Ben de bunu kastediyorum abi. Çaykurun kalite çaylarındandır. Buna laf eden varsa demlemeyi bilmiyordur
bu çok acı olur beya. başka normal bi çayın içine karıştırmak lazım.
Abi bölge bölge yetiştirenden yetiştirene değişiyor maalesef. Herkes güzel bakmıyor. Parası olan çalışmaya gelen gürcülerden 5-6 tane tutup aldırıyor çayını. Onlarda sallama alıyor. Gerçi fabrikada makinalar sapını ayıklıyor ama insan gözünün gördüğüyle makina bir değil maalesef.yeğenim çaykur altınbaş kullanıyor ama ben o çayı içemiyorum farklı bir kokusu var.
Gerek yok karıştırmaya bunlar iyi çaydır. Acı demli çaylara da fazla şeker atmamak lazımbu çok acı olur beya. başka normal bi çayın içine karıştırmak lazım.