Deneyim 🔥🔥 RockTek GX1 Streamer ( Özel İnceleme ) 🔥🔥

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
132
42
android boxlarda kullanılan işlemciler çok vasat,o yüzden tutup da stick ile Shield Tv Pro farkını boş boş anlatma,ben realtek işlemcinin grafik dışında vasatlığından bahsettim,, ben başka birşey anlatıyorum,tivimate pro'yu x4 açtım anında açıldı senin shield de açmadan mı açılıyor,ayrıca bu babamda anlamıyor sende anlamıyorsun,,kapasite meselesi,nezaket gösterdim falan filan terbiyesizlik yapma,e kadar konuları ,neyse gerek yok,dh çoğu şeyi benden öğrendi sen merak etme o konuda.anlamadığın konularda da tivimate pro açılışına göre gevezelik yapma,anlamıyorsan aç tivimatini izle.
Daha okuduğunu anlayamayan adamsın. Orada ne yazmışım sen ne anlamışsın. Hala Shield Tv ile stick diyorsun papağan gibi. Bence zorlama sende yok. Herkes herşeyi anlayamayabilir.

X4 ben de kullandım sattım. Shield Tv ile İkisini aynı diyorsan benim yukarıda yazdığımı teyit etmiş oluyorsun. Sen klişelerden devam et. Sonuçta kapasite meselesi bu.

C Çevrimdışı

complete

Yeni Üye
3 Ağu 2020
14
41
Aynı demiyorum saçmalıyorsun onunla ne yapıyorsunda başka cihazla box anlamında yapamıyorsun dedim, ama ağır zırzop olduğun için aynı demişim gibi yazıyorsun işte kapasite sinirlenmeden yazmakla başlar, önce sinirlenir sonra yazarsan böyle saçmalarsın neyse kapasitenle mutluluklar ama şu anlama kabiliyetini geliştir sonra kapasite yaparsın.

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
132
42
Böyle bir kafa olamaz. Bunlar tam vasat sevici. Yetiyor ya ne gerek var zihniyeti. Allahtan herkes bunlar gibi değil de biz yeni yeni şeylere kavuşuyoruz. İş bunlara kalsa tüplü tvlerle devam ediyor olurduk. Sonuçta onunla da herşey yapılıyordu. İlerlemenin düşmanı bunlar. Kesin memurdur bu. Muhtemelen emekli memur.

C Çevrimdışı

complete

Yeni Üye
3 Ağu 2020
14
41
Daha yeni h96 Max m9 getirttim mali g57 ile g52 karşılaştırması için senin gibi tivimate hızıyla dağlar kadar fark var diyip saçmalamamak için, vasatlık senin ruhuna işlemiş o yüzden vasat ithamlarınla mutluluklar.

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
132
42
Kendine G57 getirten adam millete her işi yaparsın diye 1k lık box öneriyor. Millete öneriyor ama kendisi tam tersini yapıyor. Fikri istikrar desen had safhada.

C Çevrimdışı

complete

Yeni Üye
3 Ağu 2020
14
41
Ben onu normal kullanıcılara yazdım, yapay zeka dedikleri saçmalık upscale, bunu 20 yıl önce sti, broadcom işlemcilerde yapıyordu, sd görüntüyü yükselterek rakiplerinden çok daha iyi görüntü veriyordu bu işlemciler, kaldıki o zaman ne hevc vardı nede av1, yani video sıkıştırma formatları gelişmemişti, burda normal kullanıcı isen 5,5k bu cihaza vereceğine 15-20 usd cihazlarda aynı işi yapıyor, performans olarakda aradaki fiyat farkı kadar performans kaybın olmaz dedim, konunun içine ettin, git o saçma üslubunu başka yerlerde geliştir, burda birşey bilmeden herşeyi biliyorum havaları laf ebeliği ile konuyu kirletme

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
132
42
L1 sertifikalı box konusunda almasınlar kardeşim 1k lık box herşeye yeter diyen adam şimdi ağız değiştiriyor. Binlerce dansöz var. Allah kimseyi aynı konu içerisinde bu kadar kıvırmak zorunda bırakmasın. İbretlik hikaye.

Diğer kullanıcılar için: piyasada maalesef ki L1 destekli performansı yüksek box yok. Ya bunu alacaksınız ya da Shield Tv yi. Ona göre hareket etmekte yarar var. Fiyatı yüksek diye almazsanız yarın daha pahalıya alırsınız.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,403
yaw konu ne ve sizler neyin çirkin tartışmasını yapıyorsunuz?
gini bunları üye olduğunuz DH de yapın veya TF de!
nick leri değiştirip buraya gelip ona buna sarmayın
sn.yönetici sil kardeşim bu üstteki msg ları++

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
269
55
Ahlaksızlık bizim ülkede diz boyu hiçbir yerde cihaz iyi demeyeceksin bok gibi almayın diyeceksin

vazgeçtim almaktan bir gelen gidene yurtdışından aldırırım yazıklar olsun aç köpekler

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt