Deneyim 🔥🔥 RockTek GX1 Streamer ( Özel İnceleme ) 🔥🔥

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
275
55
DV - HDR sorunu ile alakalı Rocktek firmasının bana verdiği saçma cevabı yazıyorum 🙂

Hello, we have received your letter regarding your inquiry about the issue of Dolby Vision and HDR not switching automatically. Due to the different encoding formats, each time the video format is switched, a reboot is required in order to change the format. Therefore, it is not possible to design the system to automatically switch the video format.

Çevirisi aşağıda

Merhaba, Dolby Vision ve HDR'nin otomatik olarak geçiş yapmaması sorunuyla ilgili sorunuza ilişkin mektubunuzu aldık. Farklı kodlama formatları nedeniyle video formatı her değiştirildiğinde, formatı değiştirmek için yeniden başlatma gerekir. Bu nedenle sistemin video formatını otomatik olarak değiştirecek şekilde tasarlanması mümkün değildir.
çalışan mühendisler açık öğretimli herhalde dışarıdan bitirmişler :hihi

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,384
Yeni bir bilgiyi paylaşayım arkadaşlar, Mayıs ayında cihaza hata düzenlemeleri yapılmış bir güncelleme verilecek. Tavsiyeforumu farkıyla bu haberi verelim dedik, daha bu haberden Rockteck firmasının bile haberi yok, ülkemizde satışını yapan firmayada ben haber vericem birazdan 🙂

M Çevrimdışı

mu5tafa 

Aktif Üye
17 Haz 2018
264
37
Yeni bir bilgiyi paylaşayım arkadaşlar, Mayıs ayında cihaza hata düzenlemeleri yapılmış bir güncelleme verilecek. Tavsiyeforumu farkıyla bu haberi verelim dedik, daha bu haberden Rockteck firmasının bile haberi yok, ülkemizde satışını yapan firmayada ben haber vericem birazdan 🙂
Hocam Google streamer denediniz mi. Nasıldır acaba. Görüntü kalitesi olarak sıralama yapsanız nasıl olurdu. Lisanslı boxlar olarak

The_SreT Çevrimdışı

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,384
Hocam Google streamer denediniz mi. Nasıldır acaba. Görüntü kalitesi olarak sıralama yapsanız nasıl olurdu. Lisanslı boxlar olarak
O cihazı hiç denemedim, S905X5 işlemci ile çıkmasını beklerken MT8696 ile çıktı. Yani kağıt üzerinde gideri varda fiyatı çok pahalı, sanırım 7k dan satılıyor. O kadar para vermeye değmez bence.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
793
Youtubede bu cihazı Kaan bey'den öğrendim.
Kendisi Hiremco (Merih Video) ile samimi acaba ona yazsak eksiklikleri bildirir mi.

F Çevrimdışı

Fet1735

Süper Üye
25 Ağu 2018
793
Be
Sabah akşam hiremco reklamı yapan birisi. Söyler mi yazın şansınızı deneyin
Ben yardımcı olabilir diye buraya yazdım yoksa almam.
Almadan öncede forumları okurum.
İnternet yokkende tamircileri gezerdim.
Benim prensibim iyi mal al uzun yıllar sorunsuz kullan.
Bu çamaşır makinesinde 30 yıl olur.
Box da 8 yıl gibi.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,417
bu iş sözüm ona "yerli" diye gazlanan cihazlara yaradı!
yeni gümrük mevzuatı tamamen bitirdi herhangi bir istenen cihazı dışarıdan getirmeyi

bu arada RT nin fazla bir esprisi yoktur,bilginiz olsun saza-gaza gelmeyin!
AML 928 şu anda en iyisi ve yenisi
ancak G-57 GPU güzel iş görüyor:ok

adam box diye yeni diye 1Gb LAN olmayan üstelik 1 tane bile USB3.0 olmayan mal çıkarmış:hayir
tabi bolca da gazlanıyor yaw bırakın bu işleri

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
275
55
bu iş sözüm ona "yerli" diye gazlanan cihazlara yaradı!
yeni gümrük mevzuatı tamamen bitirdi herhangi bir istenen cihazı dışarıdan getirmeyi

bu arada RT nin fazla bir esprisi yoktur,bilginiz olsun saza-gaza gelmeyin!
AML 928 şu anda en iyisi ve yenisi
ancak G-57 GPU güzel iş görüyor:ok

adam box diye yeni diye 1Gb LAN olmayan üstelik 1 tane bile USB3.0 olmayan mal çıkarmış:hayir
tabi bolca da gazlanıyor yaw bırakın bu işleri
AML928 iş görmüyor abi iş kör topal oluyor stream tarafı olmayınca
şu anda hem netflix disney amazon oynatabilen hem de hddten film oynatabilen nvidia hariç bu ve s905x4ler var hangisinin görüntü kalitesi en iyisi onu bulmaya çalışıyoruz dh forumda filan soundbarı olanlar var ses olarak görüntü olarak sorunsuz ve pahalı olmayan cihazı arıyoruz aml928 aşırı pahalı asıl o gazlanıyor ölsen o paralar etmez bir chipset

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,417
iyi de benim bahsettiğim "resim kalitesi"+HIZ(RAM den kaynaklı ve örneğin bu da 8GbDDR4 olursa veya 4Gbddr4 gibi)+G-57
ayrıca bende şu anda 905X4 de var(G-31 GPU lu) yakın geçmişte de sanırım 3 veya 4 tane daha 905X4 lü cihaz kullanıp satmıştım
onlarda tabiki G-31 idiler

1-928 bir kere hız olarak 905X4 den daha iyi
2-G-57 yine resim kalitesi G-31 den çok daha iyi

928 li elimde üstelik 2 tane Box var! aynı spek.ler de sadece H96MAXM12 8Gb RAM lidir

ben öyle Benchmark lara filan hiç takılmam verilen yüzde oranlarına da hiç katılmam
çünkü insan gözü bunların çoğunu göremez! kağıt üstü kalır sadece

ama TV yi açıp da resmi görünce ve bir fark varsa bunu zaten herkes görür
bende gördüğümü anlatıyorum ve "resim" konusunda kimseyle tartışmam bile
ama işin "audio" kısmına gelirsem hiç anlamam olaya fransızım yaw
ahkam filan da kesmem

ama resim konusunda o da "şu an için" evet 928+G-57 en iyisi

çevremde AppleTV/nVidia hastası adamlarda vardır! o cihazları bende denedim bana göre ikiside güzel
ama bence AppleTV bir tık daha iyi geldi
sonra ben deki ilk 928 li cihazı bu arkadaşlara vermiştim denemeleri için hepsi de(bunlar toplam 6 kişi dir)
cihazı beğendiler hatta bazıları yaw bu daha iyi dediler kimisi daha da abartıp kesinlikle çok daha iyi dediler
yani 6 kişi de bu işleri oldukça iyi bilen senelerdir Apple/nVidia kullanan kişiler
++

sen şunu yazmışsın;

...şu anda hem netflix disney amazon oynatabilen hem de hddten film oynatabilen nvidia hariç bu ve s905x4ler var
hangisinin görüntü kalitesi en iyisi onu bulmaya çalışıyoruz

ben hiç bir zaman "Stream" cihaz+Audio+Lisanslı diye bahsetmiyorum!

bu sizin aradığınız cihazı valla bulursanız herkese ilan edin sevaba girersiniz:ok
hem de "ucuz" da olmalı

928 kimseler de yok TR de bunu tek tük kişi alıp kullanıyor,yani "gazlanan" bir cihaz kesinlikle değil
ayrıca rakiplerine göre fiyatı da aşırı pahalı hiç değil

yaw iktir et DH forumu,bari başka bir forum desen amenna belki TF de olabilir ama dh dedinmi uzak duracaksın orada
asıl satıcılar,gazlamacılar,markanın manyak fan ları,hatta dükkan sahipleri...ülen ne kadar çakal gazmalacı adam varsa orada:haha1

haaa bu arada oranın iki ayaklı bazı çakalları başka nick lerle bu forumda aynı zamanda! sanırım çaktın onları
tabi aslında lafım sana değil,sakın yalnış anlama,birbirimizi çok eski tanırız++

S Çevrimdışı

sadays

Aktif Üye
26 Eyl 2020
275
55
Elbette abi neden alınayım üstüme birbirimizi bilmiyor muyuz?
realtekin bu gx1'inden mali g57 nedeniyle umutluyum güvendiğim birkaç arkadaş test etti nvidiadan daha iyi zidoo z9xten de daha net görüntü diyorlar tabii amlogic s928 ile yanyana görmek lazım görüntü yakınsa s928e hem hddten film oynatımı hem de stream platformlar için aranan kan bulunmuş olabilir sen stream platformlarla işim olmaz diyorsan oynatıcını bulmuşssun devam abi biz rotayı rocktek gx1'e çevirdik gibi

hem rocktek hem amlogic s928ler android 12 olduklarından ses işini dolaylı olarak çözmüş oldular yoksa kendilerinde bir numara yok :hihi

Geri
Üst Alt