Deneyim 🔥🔥 RockTek GX1 Streamer ( Özel İnceleme ) 🔥🔥

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,357
aklıma geldi sorayım dedim takip etmediğim için şu en son gümrük mevzuatın dan yeni bir şey oldumu?
malum € 30 gibi bir limit vardı? yine aynen devam mı yoksa limit arttımı acep?
ülen kimse bir şey getiremiyor artık
piyasadaki belirli dandik diyeceğim ya da hemen hepsi eski olan ama YENİ model diye gazlanan
cihazlaramı millet yönelecek🤬

tek ümit o da belki şu uyanık Çin liler bir arka kapı filan bulabilirlermi diye düşünüyorum😆
Limit arttırılmadı aksine düşürüldü, artık kargo fiyatlarıda ürünün fiyatına eklenecek. Ücretsiz kargo ürünlerindede 27 euro baz alınacak. Yani 30 euro ücretsiz kargo bir ürün aldığınızda buna +3 euro daha eklenecek ve 33 euro olarak baz alınıp gümrüğe takılacak. Yurt dışı alışverişe son darbe bu oldu. Komple yasaklamak gibi birşey bu.

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
132
42
Cihaza zam gelmiş ve 5400 TL olmuş fiyatı, yani ne desem bilemedim. Yazılım sorunlarına öncelik verilmeli ve sorunlar giderilmeli diye beklerken cihaz zamlandı.

Bu arada inceleme başlığımızı açalı daha 10 gün olmasına rağmen 1k görüntülenmeyi aşmış başlığımız. Herkesin ilgisine teşekkürler 🙂

piyasada L1 destekli en yeni ve performanslı cihaz bu olduğu için doğal olarak talep oluştu. acilen piyasaya yeni oyuncu girmesi lazım.

albanez Çevrimdışı

albanez 

Süper Üye
19 Mar 2018
3,403
ülen komple yasaklayın zira bu son haliyle adeta milletle taşşak geçiliyor:hihi
ben geçen sene en son "H96 MAX M12" almıştım ALI den,neyseki yeni mevzuata takılmadan elime ulaşmıştı
zaten 5 gün sonra yeni uygulama devreye girdi,1 hafta geç kalsaydı uğraş dur gari:hmm

sen bilirsin bu merete 1 dafe firmware update çıktı bunu da slimbox sitesinden verdiler!
ama Slimbox ROM buna hala çıkmadı bendeki cihaz 8gbRAM+128ROM var ama "ATV" yani hiç sevmediğim
G57 olduğu için resim kalitesi ise ciddi çok iyi:ok

eski mevzuat devam etseydi hem bunu hem de daha önce aldığım X96X10 çok tan satmıştım yaw
hatta sahibinden sitesine satışa koymuştum ama mevzuat değişince 3 gün sonra satıştan ikisini de çekmiştim!
sayısını unuttum ama çok fazla taliplisi çıkmıştı üstelik ben her zaman maliyetine satarın bu meretleri
sanırım 5 kağıt fiyatım da millet atladı tabiki:haha1

not;hocam geçenlerde X96X10 için ROM verdi Slimbox 11.35 olanı ama yine beğenmedim ve kaldırdım stock ile devam
bunun da yeni f/w olanıyla tabiki ancak bu cihaz süper diyebilirim GUI bile 2160 bunda diğer H96 de ise 1080

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,357
piyasada L1 destekli en yeni ve performanslı cihaz bu olduğu için doğal olarak talep oluştu. acilen piyasaya yeni oyuncu girmesi lazım.
Evet, lisanslı Mali G-57 ve yapay zeka özellikleriyle şuanda alternatifi yok ülkemizde. Ancak yazılım hataları ve fiyatınıda baz alırsak beklenmeli diye düşünüyorum. Yazılım hataları umarım kısa sürede düzeltilir, ancak fiyatını abartı buluyorum.

C Çevrimdışı

complete

Yeni Üye
3 Ağu 2020
14
41
Ticaret bakanına sormak lazım. Şimdi mutlumusun ithalat son sürat devam daha da arttı yasağı biliyorlar gözü kapalı ne varsa getiriyorlar, 50.- usd cihazı 5.400 den çakıyorlar, aynı cihaz Rusya'da 5190 ruble yani 1800.-tl

Son düzenleme:
S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
132
42
Evet, lisanslı Mali G-57 ve yapay zeka özellikleriyle şuanda alternatifi yok ülkemizde. Ancak yazılım hataları ve fiyatınıda baz alırsak beklenmeli diye düşünüyorum. Yazılım hataları umarım kısa sürede düzeltilir, ancak fiyatını abartı buluyorum.
Hocam eğer yazılım hataları da düzeltilirse 7bine çıkar fiyatı. Zira apple tv 8.500TL, shield zaten yok. S905X4 ler bile 4000 tl.

nintendo switch 2 duyuruldu. belki nvidia shield tv yi günceller. öyle olursa piyasa rahat nefes olur. yoksa bu işlemci ve fiyatlar ile halimiz harap.

C Çevrimdışı

complete

Yeni Üye
3 Ağu 2020
14
41
Hocam eğer yazılım hataları da düzeltilirse 7bine çıkar fiyatı. Zira apple tv 8.500TL, shield zaten yok. S905X4 ler bile 4000 tl.

nintendo switch 2 duyuruldu. belki nvidia shield tv yi günceller. öyle olursa piyasa rahat nefes olur. yoksa bu işlemci ve fiyatlar ile halimiz harap.
Almasınlar kardeşim 1k hangi cihaz bunun yaptığını yapamıyor,15-usd cihazlar var alide hemde Android 14 lisans aramayanlar için alın geçin.

The_SreT Çevrimiçi

The_SreT 

TFC Team
18 Kas 2017
4,357

Nvidia Shield Pro sahibindende 9k - 10k gibi fiyatlara sıfırları var. Cihaz fiyatları gereksiz artıyor, firma ise vergi dilimlerine %40 zam geldiğini söylüyor. Yani karar tüketicinin, bu cihazlara bu paraları vermek istemezlerse, gözü karartıp 10k ya Nvidia Pro almalılar.

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
132
42
Almasınlar kardeşim 1k hangi cihaz bunun yaptığını yapamıyor,15-usd cihazlar var alide hemde Android 14 lisans aramayanlar için alın geçin.

Şaka gibi. Keşke almasınlar dediğimizde insanlar almasa.

Hiçbir 1k cihaz bu işleri yapamaz. Elimde var hepsinden. Mibox, Mi Stick, Tivo Stream, Apple TV 4K, Shield Tv Pro vs. Aralarında dağlar kadar performans farkı var.

L1 lisanslı ürün arayanlar için bu ürün ideal. O nedenle de talep oluşuyor ve fiyatı artıyor. Acil alternatif oluşması lazım.

Nvidia Shield Pro sahibindende 9k - 10k gibi fiyatlara sıfırları var. Cihaz fiyatları gereksiz artıyor, firma ise vergi dilimlerine %40 zam geldiğini söylüyor. Yani karar tüketicinin, bu cihazlara bu paraları vermek istemezlerse, gözü karartıp 10k ya Nvidia Pro almalılar.
O da tam sorunsuz sayılmaz. Yazılım eski ve bir süre sonra hantallaşıyor. Nvidia da yazılımı güncellemiyor. Bazen artifact hataları oluyor.

C Çevrimdışı

complete

Yeni Üye
3 Ağu 2020
14
41
Nedense ben aradaki dağlar kadar farkı göremedim hangi dağmış bu 50 ye yakın box kullandım önceliğim görüntü kalitesi, TV boxlarda kullanılan işlemciler teknolojinin çok gerisinde aradaki farkı biraz ddr4 RAM belirler, gerisi aynı derenin suyu.

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
132
42
Nedense ben aradaki dağlar kadar farkı göremedim hangi dağmış bu 50 ye yakın box kullandım önceliğim görüntü kalitesi, TV boxlarda kullanılan işlemciler teknolojinin çok gerisinde aradaki farkı biraz ddr4 RAM belirler, gerisi aynı derenin suyu.
Bu biraz da kişisel farkındalık. Babamın memnun olduğu Tivo benim için yavaş kalıyor.

Zevkler ve tercihler.

C Çevrimdışı

complete

Yeni Üye
3 Ağu 2020
14
41
Kişisel farkıdalıkla alakası yok, stickerle boxları aynı kefeye koyuyorsun, önce onun farkını farket,TV box işlemciler eski nm teknolojisi ile.üretiliyor, elimde 8 çekirdek rk 2.2 frekansında çalışan işlemci var, x4 işlemcili cihaz da var, Android hızı olarak çok fark yok, burda boxlarla ne yapılıyor, film, oyun, iptv, vs bunu isteyen çok para harcamasın 15-20 usd cihazlarla hiçbir işi yarım kalmaz, kaldıki realtek işlemci hız olarak vasat ve 4 çekirdek.

S Çevrimdışı

sorunadam 

Aktif Üye
1 May 2023
132
42
Kişisel farkıdalıkla alakası yok, stickerle boxları aynı kefeye koyuyorsun, önce onun farkını farket,TV box işlemciler eski nm teknolojisi ile.üretiliyor, elimde 8 çekirdek rk 2.2 frekansında çalışan işlemci var, x4 işlemcili cihaz da var, Android hızı olarak çok fark yok, burda boxlarla ne yapılıyor, film, oyun, iptv, vs bunu isteyen çok para harcamasın 15-20 usd cihazlarla hiçbir işi yarım kalmaz, kaldıki realtek işlemci hız olarak vasat ve 4 çekirdek.
Karşında çocuk yok. Kimseye ders vermiyorsun. Sana nezaket gösteriyorum diye kendini bir şey sanma.

Takılmışsınız bir nm mevzusuna. 12nm işlemci işte bunlar. Intel yıllarca 14nm ile işlemci üretti. Daha yeni 7nm ye geçti. Katlar bunları. Bir şey bildiğiniz de yok. Önemli olan mimari. Flops gücü. Ezbere yazıyorsunuz bir şey bilmeden. DH dan öğrendiğinizi burada satıyorsunuz.

Bir S905x4 ile tivimate Pro çalıştır bir de Shield Tv Pro ile. Aradaki farkı anlayamıyorsan bu artık kapasite meselesi. Yapacak bir şey yok.

Son düzenleme:
C Çevrimdışı

complete

Yeni Üye
3 Ağu 2020
14
41
Karşında çocuk yok. Kimseye ders vermiyorsun. Sana nezaket gösteriyorum diye kendini bir şey sanma.

Takılmışsınız bir nm mevzusuna. 12nm işlemci işte bunlar. Intel yıllarca 14nm ile işlemci üretti. Daha yeni 7nm ye geçti. Katlar bunları. Bir şey bildiğiniz de yok. Önemli olan mimari. Flops gücü. Ezbere yazıyorsunuz bir şey bilmeden. DH dan öğrendiğinizi burada satıyorsunuz.

Bir S905x4 ile tivimate Pro çalıştır bir de Shield Tv Pro ile. Aradaki farkı anlayamıyorsan bu artık kapasite meselesi. Yapacak bir şey

android boxlarda kullanılan işlemciler çok vasat,o yüzden tutup da stick ile Shield Tv Pro farkını boş boş anlatma,ben realtek işlemcinin grafik dışında vasatlığından bahsettim,, ben başka birşey anlatıyorum,tivimate pro'yu x4 açtım anında açıldı senin shield de açmadan mı açılıyor,ayrıca bu babamda anlamıyor sende anlamıyorsun,,kapasite meselesi,nezaket gösterdim falan filan terbiyesizlik yapma,e kadar konuları ,neyse gerek yok,dh çoğu şeyi benden öğrendi sen merak etme o konuda.anlamadığın konularda da tivimate pro açılışına göre gevezelik yapma,anlamıyorsan aç tivimatini izle.

Geri
Üst Alt