X96X10 aldığımda özellikle resim kalitesinin G57 ile çok ciddi iyi olduğunu defalarca yazmıştım!
G31 ler artık osuruk kaldı
ayrıca AI işleme de ciddi iyi iş çıkarıyor,resim kalitesi üzerine yazdığın gibi etkisi oldukça fazla!
sonra biliyorsun H96Max M12 de aldım yine soc928+G57 ve AI li buda çok iyi çıktı(ATV rom var üstünde stock hala)
socRT çok iyi+GPU G57 yine kısaca "yeni" denir bu cihaza zira piyasadaki neredeyse %95 Box lar artık "eski"
RT ler veya 928+G57 "YENİ"
zira millete yeni cart curt diye L1 lisansı da var diye "eskileri" postalıyorlar
USB3.0 olmaması tam rezalet benim için ve sırf bunun için ben bu cihazı almam yaw!
yaw beyler 100Mb LAN nereden çıktı şimdi kafayı yiyecem be
Reset tuşunu da kasıtlı öyle yapmışlardır! geçmişte bir Box vardı adını bile unuttum onda da öyleydi ve işin komiği
herifler "Telefon SIM kart yuvası" koymuşlardı,her ne işe yarayacaksa portu da var ve SIM kartı takıyorsun ve kart
kasanın içine düşüyor,çünkü yuva fake
L1 lisansıyla sadece Stream takılanlar için bu cihaz gider bizim gibilere ise gitmez!
Not;yabancı bir çok gerçek kullanıcıdan aldığım görüşler ile örneğin G57/928 ile alınan resim kalitesi(Stream baz alınarak)
AppleTV den biraz daha iyi olduğu yönünde! ancak L1 lisansı olmadığı için örneğin bendekinde böyle bir mukayese
yapamıyorum!
netice olarak RT+G57+L1 ile bu cihaz;AppleTV ye ciddi alternatif dir(sadece Stream için) tabi fiyatı daha tatlı ise yoksa gidin direk AppleTV alın o zaman
L1 fazla önemli değil ama Android olsun derseniz bu cihaz tercih edilir yine
ama L1 hiç önemli değil BOX olsun derseniz yine gider! çünkü "yeni"
ATV olduğu+Root da olmadığı için bazı kısıtlamaları olacaktır haliyle
1GB LAN olmaması ise kötü
USB3.0 olmaması yine çok kötü
Slimbox ROM olurmu/çıkarmı bunu ben bilemem,ya da olmaz diye biliyorum bu tür L1 ler için?
ülen illa ki bir şeyleri eksik oluyor bu meretlerin "yeni" bile olsa
inceleme için teşekkürler