S Çevrimdışı

sisperdesi 

Aktif Üye
28 May 2022
255
30
Bu üretimi yapan birkac firma var başını xiaomi çekiyor. Yani gördüğün bir sürü marka illa ki xiaomiye dokunuyor. İ robot vs hariç tabi ki. Ecovacs gayet iyidir. Ama butcesel olarak ben lydsto tavsiye etmisyim o da 8 kusurlerde şuanda. Daha alali birkaç ay oldu. Yazık ülkeme

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
576
TCL sweeva 6000 robot süpürge modeline denk gelen oldu mu var mı bilgisi olan. Bir anda 4800 liraya işimizi görür mü dedim. Bir de 360 s10 modeline takıldım.

Araştırdıkça o kadar çok şey çıkıyor ki karşıma. Çöp boşaltma istasyonsuz istiyoruz bu arada.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
20,959
TCL sweeva 6000 robot süpürge modeline denk gelen oldu mu var mı bilgisi olan. Bir anda 4800 liraya işimizi görür mü dedim. Bir de 360 s10 modeline takıldım.

Araştırdıkça o kadar çok şey çıkıyor ki karşıma. Çöp boşaltma istasyonsuz istiyoruz bu arada.
Mümkün oldukça üretici markalardan ürün almaya çalışın.
Güncelleme vb teknik desteğe çok daha hızlı ulaşırsınız.

Xiaomi,ecovacs,roborock,irobot gibi.

S Çevrimdışı

sisperdesi 

Aktif Üye
28 May 2022
255
30

Çöp toplama istasyonu isi cok daha kolaylaatiriyor. Biz alali kac ay oldu daha torba değiştirmedik. Uzunca sure kullanabiliyorsunuz. Torbalarida ucuz. Öbür türlü çabuk doluyor ve bosaltmaniz gerekiyor. Yahut takip etmeniz gerekiyor. İlk başta gereksiz gibi gorunsede uzun vadede ciddi anlamda işe yaradığını goruyorsunuz. Ben bu ürünü almadan once 3 ay araştırdım. Bircok teknolojik aletide satin almadan önce araştırırim. Tabi tercih sizin.

MutluTEKİR Çevrimdışı

MutluTEKİR 

Aktif Üye
29 Tem 2022
215
34
Bu işin iphone'u iRobot'tur. 90'lı yıllarında sonundan beri piyasadalar. Piyasaya ilk giren firma. Diğerleri hep son 3-5 senede ortaya çıkmış firmalar. iRobot belki çok fazla özelliği bir arada sunmuyor ama kararlılığı çok iyi. 4 senelik roomba 960 var, aşırı memnunuz. Geçen aylarda bataryasını açıp li-ion pilleri değişeyim dedim, bms çalışmadı. Mecbur yan sanayi bir batarya aldım geçtim. Böyle saçmalıkları da var ama en büyük avantajı stabilliği.

Bunun haricinde Samsung'a benzetebileceğim Xiaomi var. Arkadaşlarımda var ve en son çıkanını kayınvalidem kullanıyor. Hepsi kameralı akıllı navigasyon özelliği olan modeller. Onlar da çok memnun, temizliği kolay, arada bir saçmaladığı oluyor ama yazılım güncellemesiyle çözüyorlar. Aynı zamanda f/p ürünleri. Hem de mop özelliğinin kenarda durması arada kullanmalık güzel bir seçenek.

Fair Play Çevrimdışı

Fair Play 

Süper Üye
4 Şub 2021
576
Bu işin iphone'u iRobot'tur.

bunu bir kaç arkadaşım da söyledi de hocam bu beni irobottan uzaklaştıran bir tanımlama oldu açıkçası. Bu işin iphone'u demek nevi şahsına münhasır bir sürü acayiplikle beraber geliyor demek gibi geliyor benim kulağıma.

Xiaomi'nin wireless router'ı var bende. Mi home uygulaması o kadar kötü ki nasıl tarif etsem bilemiyorum. Sürekli yeniden resetlemem ve ayar yapmam gerekiyor. Robot süpürge de böyleyse kanser eder beni diye korkuyorum. Tüm evi tanımladı harita çıkardı 1 ay geçti hop reset, bi daha baştan haritala vs gibi sorun olursa diye korkuyorum.

İnceledikçe kafam daha da çok karışıyor 😖

S Çevrimdışı

sisperdesi 

Aktif Üye
28 May 2022
255
30
bunu bir kaç arkadaşım da söyledi de hocam bu beni irobottan uzaklaştıran bir tanımlama oldu açıkçası. Bu işin iphone'u demek nevi şahsına münhasır bir sürü acayiplikle beraber geliyor demek gibi geliyor benim kulağıma.

Xiaomi'nin wireless router'ı var bende. Mi home uygulaması o kadar kötü ki nasıl tarif etsem bilemiyorum. Sürekli yeniden resetlemem ve ayar yapmam gerekiyor. Robot süpürge de böyleyse kanser eder beni diye korkuyorum. Tüm evi tanımladı harita çıkardı 1 ay geçti hop reset, bi daha baştan haritala vs gibi sorun olursa diye korkuyorum.

Aksine mi home uygulamasindan bir o kadar memnunum. Kameralarim cihazlarim sirf uygulama yüzünden xiaomi almaya gayret ediyorum.

MutluTEKİR Çevrimdışı

MutluTEKİR 

Aktif Üye
29 Tem 2022
215
34

iPhone'u ben de sevmem, kullanımı kısıtlayıcı geliyor. Fakat kullanım kolaylığı, stabilliği ortada. Aynı şekilde, ev ortamında uğraş istemeyen ben için güzel. Eski 900 serilerinde haritayı hafızada tutma yok. Kamerayla her seferde sıfırdan evi tanıyor tüm evi temizliyor. Kablo harici bir sıkıntıyla da karşılaşmadık.

Xiaomi de sıkıntısız. Fiyatı daha uygun ek özellikleri var. Şans işi elektronik işi, gözünüzü karartıp alın birşey olmaz. Herşeyin bir çözümü bulunur illaki. :)
Kameralı, oda oda ayrılabilen 1. nesil xiaomi var arkadaşlarımda. İthalatçı garantili almışlardı, turbo modda çalışmıyordu, gönderdiler, sorun çözülüp geri geldi. Kayınvalidem de vacuum mop pro 2+ aldı, o da gayet memnun 1 aydır ilk kurulumla devam ediyor. İlk 2-3 seferde sanırım sadece ev tanıtılıyor sonrasında sağlıklı bir süpürme gerçekleştiriyor. Mantık zaten aşırı basit öyle kompleks bir teknoloji yok bu cihazlarda.

Muhammet Sarıçam Çevrimdışı

Muhammet Sarıçam 

Süper Üye
20 May 2018
751
34

Xiaomi Ac1200 router almıştım bugün kargodan teslim alacağım. Umarum pişman olmam

Geri
Üst Alt