Muhammet Sarıçam
Süper Üye
- 20 May 2018
- 751
- 34
Ben de Xiaomi Vacuum Mop 2 aldım dün kurdum. Şuanlık herşey yolunda.
lidarsız olmasına ragmen haritalamada gayet başarılı olduğunu okudum.Ben de Xiaomi Vacuum Mop 2 aldım dün kurdum. Şuanlık herşey yolunda.
Önceki gün Ecovacs T9 sipariş geçtim
teşekkür ederim. 10649tlhocam ne kadara aldın hayırlı olsun bu arada.
Evet gayet başarılı. Başlarda şarj standını bulmakta sorun yaşadı ama resetledikten sonra düzeldi. Haritayı ilk seferde çıkardı.lidarsız olmasına ragmen haritalamada gayet başarılı olduğunu okudum.
umarım sorun yaşamazsın nekadara aldın.
Mümkün oldukça üretici markalardan ürün almaya çalışın.TCL sweeva 6000 robot süpürge modeline denk gelen oldu mu var mı bilgisi olan. Bir anda 4800 liraya işimizi görür mü dedim. Bir de 360 s10 modeline takıldım.
Araştırdıkça o kadar çok şey çıkıyor ki karşıma. Çöp boşaltma istasyonsuz istiyoruz bu arada.
Çöp toplama istasyonu isi cok daha kolaylaatiriyor. Biz alali kac ay oldu daha torba değiştirmedik. Uzunca sure kullanabiliyorsunuz. Torbalarida ucuz. Öbür türlü çabuk doluyor ve bosaltmaniz gerekiyor. Yahut takip etmeniz gerekiyor. İlk başta gereksiz gibi gorunsede uzun vadede ciddi anlamda işe yaradığını goruyorsunuz. Ben bu ürünü almadan once 3 ay araştırdım. Bircok teknolojik aletide satin almadan önce araştırırim. Tabi tercih sizin.TCL sweeva 6000 robot süpürge modeline denk gelen oldu mu var mı bilgisi olan. Bir anda 4800 liraya işimizi görür mü dedim. Bir de 360 s10 modeline takıldım.
Araştırdıkça o kadar çok şey çıkıyor ki karşıma. Çöp boşaltma istasyonsuz istiyoruz bu arada.
Bu işin iphone'u iRobot'tur.
Aksine mi home uygulamasindan bir o kadar memnunum. Kameralarim cihazlarim sirf uygulama yüzünden xiaomi almaya gayret ediyorum.bunu bir kaç arkadaşım da söyledi de hocam bu beni irobottan uzaklaştıran bir tanımlama oldu açıkçası. Bu işin iphone'u demek nevi şahsına münhasır bir sürü acayiplikle beraber geliyor demek gibi geliyor benim kulağıma.
Xiaomi'nin wireless router'ı var bende. Mi home uygulaması o kadar kötü ki nasıl tarif etsem bilemiyorum. Sürekli yeniden resetlemem ve ayar yapmam gerekiyor. Robot süpürge de böyleyse kanser eder beni diye korkuyorum. Tüm evi tanımladı harita çıkardı 1 ay geçti hop reset, bi daha baştan haritala vs gibi sorun olursa diye korkuyorum.
İnceledikçe kafam daha da çok karışıyor![]()
iPhone'u ben de sevmem, kullanımı kısıtlayıcı geliyor. Fakat kullanım kolaylığı, stabilliği ortada. Aynı şekilde, ev ortamında uğraş istemeyen ben için güzel. Eski 900 serilerinde haritayı hafızada tutma yok. Kamerayla her seferde sıfırdan evi tanıyor tüm evi temizliyor. Kablo harici bir sıkıntıyla da karşılaşmadık.bunu bir kaç arkadaşım da söyledi de hocam bu beni irobottan uzaklaştıran bir tanımlama oldu açıkçası. Bu işin iphone'u demek nevi şahsına münhasır bir sürü acayiplikle beraber geliyor demek gibi geliyor benim kulağıma.
Xiaomi'nin wireless router'ı var bende. Mi home uygulaması o kadar kötü ki nasıl tarif etsem bilemiyorum. Sürekli yeniden resetlemem ve ayar yapmam gerekiyor. Robot süpürge de böyleyse kanser eder beni diye korkuyorum. Tüm evi tanımladı harita çıkardı 1 ay geçti hop reset, bi daha baştan haritala vs gibi sorun olursa diye korkuyorum.
Xiaomi Ac1200 router almıştım bugün kargodan teslim alacağım. Umarum pişman olmambunu bir kaç arkadaşım da söyledi de hocam bu beni irobottan uzaklaştıran bir tanımlama oldu açıkçası. Bu işin iphone'u demek nevi şahsına münhasır bir sürü acayiplikle beraber geliyor demek gibi geliyor benim kulağıma.