Mert Temizer
Süper Üye
- 30 Eyl 2022
- 143
- 44
360 S10 Pro kullanıyorum. Çok başarılı. Öneririm.
360 S10 Pro kullanıyorum. Çok başarılı. Öneririm.
Ben robx r7 kullanıyorum memnunum ama alan temizliği deyince bazen başka odaya gidebiliyor ve harita silinebiliyor. Satış sonrası hizmet konusunda da çok ilgililer. Çöp istasyonuna gerek yok derseniz de robogil 500b modelini tavsiye edebilirim. Yıllık ücretsiz bakım hizmeti, mop için suya sirke vb. köpüksüz temizlik ürünleri de konulabileceğini iddia ediyorlar. Fakat sanırım cihaz yere çok yakın eğer 2 cm üzerinde bir yer varsa çıkamayabilir.kulübe katılacam gibi duruyor.
Geç gördüm, umarım işinize yarar yorum. Öncelikle belirtmek isterim ki 12 yıl boyunca roomba kullandıktan sonra robotun bozulması yüzünden Tcl ürününü kullanmaya başladık. Haritalaması ve süpürme performansı bizi tatmin etti. Uv lambalı olması bizim tercihimizi etkiledi. Toz hazneli olan model şuanda trendyol da indirimde. Toz haznesiz bu cuma bime yeniden geldi. Bence tam bir fiyat performans ürünü. Ben alırken adam akıllı yorum yoktu. Şuanda çok fazla yorum oluşmaya başladı. Çok fazla memnuniyet var. Roborock s7max, mop pro 2 ile kıyaslamalarda eksikliğinin olmadığı belirtilmiş. Siz de inceleyin yorumları.TCL sweeva 6000 robot süpürge modeline denk gelen oldu mu var mı bilgisi olan. Bir anda 4800 liraya işimizi görür mü dedim. Bir de 360 s10 modeline takıldım.
Araştırdıkça o kadar çok şey çıkıyor ki karşıma. Çöp boşaltma istasyonsuz istiyoruz bu arada.
plusın gücü, süpürme süresi çok daha fazla. harita çıkarmak için pro lazer kullanırken, pro plus kamerasıyla çok daha kompleks bir şekilde çalışıyor, bu nedenle 3d nesne tanıma özelliği var.mop 2 pro vs mop 2 pro plus
bu iki süpürge arasındaki fark nedir ? siz olsanız hangisini tercih edersiniz
Ben pro 2 kullanıyorum. Öncelikle, eviniz büyükse pro 2’yi direk eleyin. Çünkü batarya kapasitesi az. Mop 2 pro’da sensörle haritalandırma yaptığı için kameralı modeller gibi iyi değil. Pro plus bu serinin en iyisi bence.mop 2 pro vs mop 2 pro plus
bu iki süpürge arasındaki fark nedir ? siz olsanız hangisini tercih edersiniz
Bende roomba 960 var, arkadaşlarımda xiaomi. hepsi aynı işi görüyor. Stabilite isterseniz roomba. j7 ye o kadar fazla para vermek yerine i3 ün toz hazneli istasyonlu modelini almanızı tavsiye ederim. 960'da belki de tek sorunumuz haznenin nispeten çabuk dolması.Merhabalar. 3 model arasında kaldım, evde 2 tane kedim var. Haftada 1-2 kere genel süpürme yapması bana yeter. Genellikle akşam çalıştıracağım için hem çok gürültülü olmaması hem de karanlıkta işini yapabilmesi benim için çok iyi olur. Üç model arasında kaldım harici tavsiyeniz olursa değerlendirmek isterim. Teşekkürler şimdiden.
iRobot Roomba j7
Ecovacs Deebot T9
Roborock S7 Vmax
Yorumunuz için teşekkür ederim i serisi önerdiğiniz için söylüyorum. i7 toz haznesi olmayan modelde bütçeme göre uygun kalıyor aslında o cihaza ne diyorsunuz?Bende roomba 960 var, arkadaşlarımda xiaomi. hepsi aynı işi görüyor. Stabilite isterseniz roomba. j7 ye o kadar fazla para vermek yerine i3 ün toz hazneli istasyonlu modelini almanızı tavsiye ederim. 960'da belki de tek sorunumuz haznenin nispeten çabuk dolması.
Detaylı olarak farklarına bakmadım hiç alma arifesinde olmadığımdan. Fakat iphone gibi nispeten daha az özellik ekleyip sunuyorlar. Sanırım i serisinde odalara ayırma özelliği geldi irobot 900 serisi üstüne, j serisinde de kamera özelliklerini geliştirip evcil hayvanın dışkısını ve kabloları görüp bunların etrafından dolaşma özelliği getirdiler zannediyorum.Yorumunuz için teşekkür ederim i serisi önerdiğiniz için söylüyorum. i7 toz haznesi olmayan modelde bütçeme göre uygun kalıyor aslında o cihaza ne diyorsunuz?
Merhaba kediniz var silikon-kauçuk fırcalı modeller yerine kıl fırçalı modellere bakın kıl,tüyü daha iyi toplayacaktır.Merhabalar. 3 model arasında kaldım, evde 2 tane kedim var. Haftada 1-2 kere genel süpürme yapması bana yeter. Genellikle akşam çalıştıracağım için hem çok gürültülü olmaması hem de karanlıkta işini yapabilmesi benim için çok iyi olur. Üç model arasında kaldım harici tavsiyeniz olursa değerlendirmek isterim. Teşekkürler şimdiden.
iRobot Roomba j7
Ecovacs Deebot T9
Roborock S7 Vmax