- 23 Kas 2017
- 20,957
Müzik stereo sistemden dinlenir.1996 yılında aldığım Panasonic CH518X, hala dinlemekten zevk aldığım kalite...
Şu aralar alasım geliyor yeniden.
Müzik stereo sistemden dinlenir.1996 yılında aldığım Panasonic CH518X, hala dinlemekten zevk aldığım kalite...
Bir güncelleme yapayım kabin hariç seti eskiciye verdik. Ses kalitesi çok da iyi değildi. Şu an Logitech x 230 kullanıyorum. Bütçem el verirse Grundig R 1000 ve Grundig Hifi box 650 almayı düşünüyorum ama fiyatlar çok uçuk.Aynen, onun için de elden çıkaramıyorum
Aynen öyle, almak için talip olan çıksa da (sesi duyunca) hiç gönlüm elvermedi, bu ses kalitesini kaybetmek istemedim.Müzik stereo sistemden dinlenir.
Şu aralar alasım geliyor yeniden.
Hocam bu kurda re-cap yaptırmak baya pahalıya patlar herhalde.Babamda malum sarı sitedeki 922792601 numaralı ilandaki setten var. Radyo deck'i yine Sansui marka ama farklı. Bir de pikap iğnesi olarak DUAL'in seramik iğnesi takılı. Ondaki sesin berraklığı bendeki ses sisteminden yok.
Hoş yaşından dolayı bir re-cap yapılması gerekiyor babamın sete. Hoparlörlerin de dış süspansiyonu epdm köpükten yapıldığı için zamanla sertleşip döküldü. Onların da bir elden geçmesi gerekiyor. Şu an için evleri kentsel dönüşümde olduğu için ellemiyoruz ama sonrasında bakacağım bir çaresine
Bazı binalarda ses yalıtımı kötü cidden.bu Sharp GF 800 olsa sürekli kapımıza dayanır komşular Mikado MD2012 ile bile son ses açtırtmıyorlar...
İkisinin de keyfi başka.Evde dinleyemiyoruz arabaya yüklüyoruz bizde ))
Aslında içini açıp kondansatörlerin değerlerini aldıktan sonra re-cap işini ben de yaparım. Onda sıkıntı yok ama hoparlörlerin tamiri daha dertli bir konu. Adam gibi usta bulmak lazım o iş için.Hocam bu kurda re-cap yaptırmak baya pahalıya patlar herhalde.
İkisinin de keyfi başka.
Remix'i de bir başka.Anlatılanlar başka yaşananlar başkaaaaa ???