LİMAN
Aktif Üye
- 2 Nis 2018
- 252
- 55
Tek.CD çalar disk kapasitesi 5 mi.?
Tek.CD çalar disk kapasitesi 5 mi.?
Technics markalı benzer deck sistemde bende de var. CD bölümü tek cd alıp içine bırakıyor toplam 5 cd alıyordu.CD çalar disk kapasitesi 5 mi.?
Bu model tek Cd.Technics markalı benzer deck sistemde bende de var. CD bölümü tek cd alıp içine bırakıyor toplam 5 cd alıyordu.
O işe de hurdacılar el atınca öyle oldu.Bakalım nasip olursa benim de niyetim var, bit pazarlarına çok gidiyordum en son geçen sene akıbeti belli olmayan 30 40cm iki kolona 1000TL para isteyince bu işin de cılkı çıkmış anladım. Bundan öncelerinde böyle kütük gibi sistemler, kolonlar için al git de beni de kurtar deniyordu.
29 yıldır kasetçalar sorunsuz çalışıyor, bir çok kişi nasıl olur "lastikler nasıl sağlam kalır?" diyor. Sebebi kullandığı makara ve lastikte...Eski sistemlere ben de hastayım, artık nasıl entegreler nasıl transistörler kullanmışsalar, sesi öyle güzel işleyip veriyor ki insan elindeki işi bırakıp müziği dinlemek istiyor.
Bakalım nasip olursa benim de niyetim var, bit pazarlarına çok gidiyordum en son geçen sene akıbeti belli olmayan 30 40cm iki kolona 1000TL para isteyince bu işin de cılkı çıkmış anladım. Bundan öncelerinde böyle kütük gibi sistemler, kolonlar için al git de beni de kurtar deniyordu.
Kasetçalar performansı / İlhan irem (Ses seviyesi - 40db / - den 0 (sıfıra) ses yükseliyor)
bende de Technics SC EH-760 var. Müstakilde oturunca çalıştırıyordum apartmana geçince toplayıp kaldırdım.
sistemin fotoğrafını atabilir misin.?Sansui'nin Japon üretimi olan 1000 serisi deck sistemi var. 1990 yılında almıştık. Apartmanda oturmamıza rağmen kimse şikayet etmedi. Bu konularda anfi ve kolonlar çok önemlidir. İyi bir anfi ve kolon ikilisinde siz sesi fazla açmazsınız zaten. Ses odayı doldurur ve bu sırada çok yüksek seviyelere de çıkmazsınız. Sansui ile 20 kademelik sesin 3 seviyesinde 35 m² salonda sese doyuyordum ve üst ve alt komşuların evlerinde ses yok denecek kadar azdı. 4'ü deneme ihtiyacı hiç hisetmedim çünkü camlar zangırdıyordu 3'ün üstüne çıktığımda.
toz dahi yok maşallah, çok parçaladım bunlardan, genelinde paket lastik gibi lastikler kullanıyorlar.29 yıldır kasetçalar sorunsuz çalışıyor, bir çok kişi nasıl olur "lastikler nasıl sağlam kalır?" diyor. Sebebi kullandığı makara ve lastikte...
Şu an ben Almanya'da cihaz İstanbul'da olduğundan ne yazık ki atamam ancak bileşenleri aşağıdaki şekilde. İlkokulu bitirdiğimde rahmetli babam ile almıştık. Az plak dinlemedik bu sistemle.sistemin fotoğrafını atabilir misin.?
1987-90 üretimi cihazlarŞu an ben Almanya'da cihaz İstanbul'da olduğundan ne yazık ki atamam ancak bileşenleri aşağıdaki şekilde. İlkokulu bitirdiğimde rahmetli babam ile almıştık. Az plak dinlemedik bu sistemle.
- B-1000 Stereo Power Amplifier (4x75W çıkış gücü)
- C-1000 Stereo Control Amplifier
- D-3000WR Stereo Dual Cassette Deck
- CD-V1000 CD Player
- SE-3000 Equalizer
- T-770L Quartz PLL Synthesizer Tuner
- P-1000 Turntable (üzerinde Dual iğne takılı)
- S-715 3-Way Speaker System (2 adet)