Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
Helali Hoş olsun abim, elmizden birşey gelemedi kusura bakma lütfen.haklısın, teşekkür ederim abi yardımcı olduğun için hakkını helal et abim
Helali Hoş olsun abim, elmizden birşey gelemedi kusura bakma lütfen.haklısın, teşekkür ederim abi yardımcı olduğun için hakkını helal et abim
Estağfurullah abi, ne kusuru Allah'a emanet ol takibe devam youtube de ????Helali Hoş olsun abim, elmizden birşey gelemedi kusura bakma lütfen.
Akşam canlı yayına gelmeyi unutmaEstağfurullah abi, ne kusuru Allah'a emanet ol takibe devam youtube de ????
Tamamdır abim ?Akşam canlı yayına gelmeyi unutma
s.a adem abi ben sorunu eski orjinal anakartı yaptırarak düzeltmeye çalıştım ama yine aynı :( başka neden olabilir ya?Akşam canlı yayına gelmeyi unutma
ABİ ısı uygulasam tcon çipine sorun bir nebze değişirmi? ona göre hareket ederiz hiç olmazsaAkşam canlı yayına gelmeyi unutma
bide abi ölçüm falan yaptım int. araştırdığıma göre VCOM hariç dğerlerinin değerleri doğru. Fakat VCOM ölçtüğümde değer alamıyorum, yalnız şunu fark ettim VCOM ölçüaletinin kısa devre konumunda şase veriyor normal mi? int gördüğüm kadarıyla 5v vermesi lazım.ABİ ısı uygulasam tcon çipine sorun bir nebze değişirmi? ona göre hareket ederiz hiç olmazsa
abi müsait olunca yazarsan çok makbule gecerDonanımları değiştirdin diyelim, yazılım ne olacak?
Uğraşma, elindeki kartlarla birlikte bana yolla bakayıms.a adem abi ben sorunu eski orjinal anakartı yaptırarak düzeltmeye çalıştım ama yine aynı :( başka neden olabilir ya?
peki adres falan atarmısın abi?Uğraşma, elindeki kartlarla birlikte bana yolla bakayım
birde ne ücret gider astarı yüzünü geçerse boşa senide uğraştırmayayımpeki adres falan atarmısın abi?
adem abi yaptım galiba deneye yanıla, sorunu smd kondansatörün birini kısadevre ederk buldum ama tek sorunum kaldı bu defa görüntü biraz silik sanki bunu halledersem oldu buradaki görüntüden biraz daha net ve renkler doğru, dediğim gibi görüntü biraz silikUğraşma, elindeki kartlarla birlikte bana yolla bakayım
Uğraşma, elindeki kartlarla birlikte bana yolla bakayım