Bu gün X markanın servisi arkadaşım yanımdaydı, Marka bilerek belirtmedim sanki misilleme yapıyor gibi olmasın diye. Sadece İthal gruplardan birisi diyeyim.
Adam diyor ki ''Ben bu markanın sadece servisiyim, ekmek kapısı. Ama evine sokarmısın diye sorsan Allah .... versin derim'' diyor.
Benim yıllardır forumlarda üstüne basa basa söylediğim bazı mevzuları dile getirdi. Her ne kadar bildiğim konular olsa da belli ki içini dökesi gelmiş ustamızın, ben de dinledim elbette.
Şu VESTEL i cidden çok eleştiririm ama elimde mutlaka eleştiriyi haklı çıkartacak somut veriler vardır, OLMALIDIR. Kaldı ki cidden Vestel'i severim, uygulamalarındaki saçmalığı yerden yere vuruyorum ben. 2012 Yılında çok çok çok ciddi bir ivme almasına karşın artık tam bir gerileme döneminde (Duraklamayı da geçti) İşte eleştiri dozum da bu nedenle artıyor, silkelenip kendisine gelmesini, eski günlerine dönmesini istiyorum.
Konunun özelinde;
Yazıya bakıyorum, bu zat belli ki beden yaşı 17, zekâ yaşı 13 seviyelerinde bir ergen. Hayattan bihaber, eleştirdiği konuya da vakıf değil. Muhtemelen anne babası konuşurken bir şeyler duymuş, duyduklarına kendince yorum katmış ve ''Beni de adam sansınlar'' diye gelmiş klavye delikanlılarının er meydanında atarlanmış.
Şikayetin ne başı belli ne ucu?
Bu nedenle ben şikayeti değil de konuyu ele alarak cevap yazdım sadece.
Konunun espri mahiyetinde olmasına paralel, Değerli hocam @Domestos un kulaklarını çınlatarak, ''Şeytan Rıdvan'ı bu ülkenin başbakanı zanneden nesil gördük biz, bunlar ne ki?'' diyerek bağlayayım bari
2 gün kayboldun özlettin be abi kendini.
2 gün kayboldun, 2 TV aldım.
Ya bu arada TV alan, işini gören uzuyor forumdan diyorlar.
Bize de yol göründü mü ki?
Gidesim de yok.
N'apsaz, n'etsez...?