regal ld32h4041s yazılım ?

K Çevrimdışı

Kormac

Aktif Üye
29 Kas 2019
63
34
PC de gitti derken? Ses işini mi soruyorsunuz?
Aynı anda o şekilde olmaz maalesef. HDMI üzerinden ses aktarıyorsunuz çünkü.
Peki bu görüntü aktarımı ile ilgili anycast benzeri ürünler var telefondan TV ye aktarıyor onları mı alsaydık acaba hdmi kablo ile arasında fark olur muydu?

K Çevrimdışı

Kormac

Aktif Üye
29 Kas 2019
63
34
Yapmak istediğiniz şey tam olarak nedir?
PC'nize ses sistemi mi bağlı?
Bi odada masaüstü pc var hemen yan odada Tv var pc den hdmi kablo çektim tv de izlemek için diyorum ki kablosuz görüntü aktarımı olan ürünler var onları mı tercih etseydik kablo filan uğraşmazdık

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Bi odada masaüstü pc var hemen yan odada Tv var pc den hdmi kablo çektim tv de izlemek için diyorum ki kablosuz görüntü aktarımı olan ürünler var onları mı tercih etseydik kablo filan uğraşmazdık

Bir kere takmanız yeter kabloyu? :alala
Kablosuz aktarımın iyi olması için iyi bir ürün almanız lazım.
O işe kafa yormadığım için hangisi iyidir kötüdür bilemem.

Ama HDMI kablodan daha pahalı olacağı kesin. :kiskis

K Çevrimdışı

Kormac

Aktif Üye
29 Kas 2019
63
34
Bir kere takmanız yeter kabloyu? :alala
Kablosuz aktarımın iyi olması için iyi bir ürün almanız lazım.
O işe kafa yormadığım için hangisi iyidir kötüdür bilemem.

Ama HDMI kablodan daha pahalı olacağı kesin. :kiskis
Yok N11 de buldum bi tane 70 lira civarı, bu kabloyuda zaten 70 e aldım acaba bunu iade edip ondan mı alsam diye düşünüyorum
Bi tarafta koca pc çalışacağına telefon çalışır görüntüyü onun üzerinden aktarırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F fikoloji üstad sende bişey söyle kararsız kaldım

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Yok N11 de buldum bi tane 70 lira civarı, bu kabloyuda zaten 70 e aldım acaba bunu iade edip ondan mı alsam diye düşünüyorum
Bi tarafta koca pc çalışacağına telefon çalışır görüntüyü onun üzerinden aktarırım
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

F fikoloji üstad sende bişey söyle kararsız kaldım

Cihazın linkini atın bakalım.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
cumartesi günü link tekine benzer cihazı müşteri kuramamış 42 inç tv ile dükkana geldi.cihazı yan hdmı a bağlamış usb kablosunu da usb girişine fakat çalıştıramamış. cihaz hdmı2 ve üçte çalışmadı.cihazı hdmı 1 girişine bağladık. hdmı1 direk işlemciye bağlı.source tuşu ile hmdı1 seçtik ve cihaz ait ekran görüntüsü geldi. müşteri tlf nuna uygulamayı kurduk.bu şekilde çalıştırdık.cihaz çok profesyönel bişey değildi.ama gayetde iş görüyor. bu cihazların android işletim sistemli ve kumandalılarıda mevcut

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
bu tarz bi ürün alıp forumda konu açanda vardı, hatırladığım kadarı ile memnun değildi, çünkü bu tarz cihazlar hdmi kablosu gibi stabil değil, alan çevremdekiler basit işlerde hayat kurtarıyor ama geniş kapsamda yavaşlama donma, ses kayma gibi şikayetleri oluyor.

K Çevrimdışı

Kormac

Aktif Üye
29 Kas 2019
63
34
bu tarz bi ürün alıp forumda konu açanda vardı, hatırladığım kadarı ile memnun değildi, çünkü bu tarz cihazlar hdmi kablosu gibi stabil değil, alan çevremdekiler basit işlerde hayat kurtarıyor ama geniş kapsamda yavaşlama donma, ses kayma gibi şikayetleri oluyor.
Sipariş verdim gelince deneyeceğim, internet hızı da etken olabilir yavaşlama, donma konusunda bakacağım

B Çevrimdışı
6 Şub 2019
55
49
Merhabalar REGAL LD32H4041 Monitorun kart arızası sebebi ile kart değişimi yaptım logo ve negatif resim alıyorum.ilgili yazılım için yardım rica

WhatsApp-Image-2023-01-10-at-18.03.06.jpg

WhatsApp-Image-2023-01-10-at-18.10.11.jpg

WhatsApp-Image-2023-01-10-at-18.10.02.jpg

By_Trol Çevrimdışı

By_Trol 

Administrator
24 Ağu 2019
14,842
Merhabalar REGAL LD32H4041 Monitorun kart arızası sebebi ile kart değişimi yaptım logo ve negatif resim alıyorum.ilgili yazılım için yardım rica

WhatsApp-Image-2023-01-10-at-18.03.06.jpg

WhatsApp-Image-2023-01-10-at-18.10.11.jpg

WhatsApp-Image-2023-01-10-at-18.10.02.jpg
Sonucu yazın yazılım.
Yazılımı zipten çıkartın.
Fat32 Formatında biçimlendirilmiş boş bir flash bellek içerisine kopyalayın.
Flash belleği tv nin usb portuna takın.
Uzaktan kumanda üzerindeki OK tuşuna basılı tutun.
Tv nin fişini prize takın.
Öndeki led hızlı hızlı yanıp sönmeye başlayınca OK tuşunu bırakın.
2-3 Dakika içerisinde yazılım yüklenecektir.

Geri
Üst Alt