regal ld32h4041s yazılım ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Android box nedir ne gibi kolaylıkları var esasında biz film ve maç izlemek için kullanıyoruz daha çok onun için bilgisayarda Tv ye yakın olduğundan bi tane uzun hdmi kablosu sipariş ettim pc de açıp tv de izlemek için acele ettim galiba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

10 m hdmi kablosu işimi görür mü şimdilik, bu tv de kullanabilir miyim sorunsuz?
Eğer PC de iyi se bı sıkıntı yaşamazsınız. Android box ; android işletim sistemine sahip uzereinde androida Tabanlı uygulamaları olan, çağımızın en çok kurtarıcısı ve hayat kolaylaştırıcısıdır

K Çevrimdışı

Kormac

Aktif Üye
29 Kas 2019
63
34
Pc iyi taze topladım dalından rx570 ekran kartına takacağım DP pc hdmi ile TV aynı anda açık olsa teknik olarak karta bi zararı olmaz değil mi bazıları kablo alırken yorumları okuyordum yazmış ekran kartım yandı filan diye aslı astarı var mı böyle şeylerin?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Pc iyi taze topladım dalından rx570 ekran kartına takacağım DP pc hdmi ile TV aynı anda açık olsa teknik olarak karta bi zararı olmaz değil mi bazıları kablo alırken yorumları okuyordum yazmış ekran kartım yandı filan diye aslı astarı var mı böyle şeylerin?
Ben denediklerimde olmadı. Bir çok toplantı odasında 15mt hdmı vardır. Okullarda önceden projeksiyon cihazına uzun hdmı ile bağlantılırdı.
Yeterki kabloyu sürekli çıkartıp takma ark yapmaktadır yaksa yaksa bu ark yakar

K Çevrimdışı

Kormac

Aktif Üye
29 Kas 2019
63
34
Ben denediklerimde olmadı. Bir çok toplantı odasında 15mt hdmı vardır. Okullarda önceden projeksiyon cihazına uzun hdmı ile bağlantılırdı.
Yeterki kabloyu sürekli çıkartıp takma ark yapmaktadır yaksa yaksa bu ark yakar
Tak çıkar işlemi derken maç, film izlemek istediğimde takacağım sonra tabiki çıkaracağım bunun zararı mı varki ?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Tak çıkar işlemi derken maç, film izlemek istediğimde takacağım sonra tabiki çıkaracağım bunun zararı mı varki ?
tv yada pc açıkken sakıncalı olabilir. bunu her defasında değil bazen kaşlışatığımız cihaz açıkken siz yuvaya oturtturana kadar üstünden bir kıvılcım çıkar ve cızırtı sesi gelir, bazen gözle bile görülür. bu statik elektirik kart arasında atlama yaptığında zarar verebiliyor.

K Çevrimdışı

Kormac

Aktif Üye
29 Kas 2019
63
34
tv yada pc açıkken sakıncalı olabilir. bunu her defasında değil bazen kaşlışatığımız cihaz açıkken siz yuvaya oturtturana kadar üstünden bir kıvılcım çıkar ve cızırtı sesi gelir, bazen gözle bile görülür. bu statik elektirik kart arasında atlama yaptığında zarar verebiliyor.
İkisinin de gücünü kesip takarım o zaman

K Çevrimdışı

Kormac

Aktif Üye
29 Kas 2019
63
34
Merhaba, kablo geldi ama bilgisayarın masaüstünü veriyor başka birşey yok pc de video açıyorum tv ye bakıyorum masaüstü görüntüsü öyle duruyor neden?

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhaba, kablo geldi ama bilgisayarın masaüstünü veriyor başka birşey yok pc de video açıyorum tv ye bakıyorum masaüstü görüntüsü öyle duruyor neden?
ekran ayarlarından yansıtma 2 ye böl gibi ayarlar vardır bunu seçmelisin 2. ekrana görüntü vermek için

K Çevrimdışı

Kormac

Aktif Üye
29 Kas 2019
63
34
Masaüstü, görev çubuğu filan var klasör açıyorum pencere yok video açıyorum video yok öyle masaüstü dutu
ekran ayarlarından yansıtma 2 ye böl gibi ayarlar vardır bunu seçmelisin 2. ekrana görüntü vermek için
Redeon ayarları mı?

Tamam ekran yineleme yapınca geldi ama bu sefer de ses yok?

Son düzenleme:
Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
20,972
Masaüstü, görev çubuğu filan var klasör açıyorum pencere yok video açıyorum video yok öyle masaüstü dutu

Redeon ayarları mı?

Tamam ekran yineleme yapınca geldi ama bu sefer de ses yok?
Aygıt yöneticisinden AMD Audio sürücüsünü silin.

Geri
Üst Alt