Regal 58R7540UA Tv Hakkında

EXcomZkko Çevrimdışı

EXcomZkko 

Süper Üye
13 Nis 2018
1,109
Hocam bendeki bimde satılan Sony marka TV. Geri iade edip yeni bir TV almak istiyorum. Yarın a101 e Toshiba geliyor oda va panel ama va panellerde kalite kalite olduğu için acaba siyah performansı daha iyimidir görüntü kalitesi nasıldır diye merak ediyorum. Ona göre almaya karar vereceğim.

Daha önce yazdıysanız kusura bakmayın, şimdi anladım. ?

Galiba F fikoloji'nin Panda panel dediği Toshiba o. Yakın bir arkadaşım Panasonic Neo plazma'dan Panda panelli 9500'e geçti. - ki plazma kullananlara TV beğendirmek zordur. Fena değil diyordu. Sadece yan açılardan fazlaca etkileniyormuş. Bu da benden bir feedback olsun size.

N Çevrimdışı

nabu07

Yeni Üye
22 Şub 2018
100
Daha önce yazdıysanız kusura bakmayın, şimdi anladım. ?

Galiba F fikoloji'nin Panda panel dediği Toshiba o. Yakın bir arkadaşım Panasonic Neo plazma'dan Panda panelli 9500'e geçti. - ki plazma kullananlara TV beğendirmek zordur. Fena değil diyordu. Sadece yan açılardan fazlaca etkileniyormuş. Bu da benden bir feedback olsun size.
Estafurullah gözden kaçmış olabilir :)

Evet eski plazma TV ler görüntü olarak daha iyiler ve o da panda paneli begendiyse görüntü güzeldir . Fakat ben Netflix ağırlıklı izlediğim için siyah karanlıktaki siyah performansını merak ediyorum.

P Çevrimdışı

palet

Aktif Üye
21 Şub 2020
53
60
Çok teşekkür ederim hocam. Bu Regal de güzele benziyor fotoğraflardan. Bu arada bu filmi izlemediyseniz mutlaka izleyin gerilim severseniz :) özellikle karanlıkta izlerseniz bir fotoğraf daha rica ederim sizden bu sahnelerde siyah performansını görmüş oluruz :) futbol maçlarında yada aksiyon filmlerinde çok rahatsız ediyormu hareketli sahneler?
58R7540UA da TV oynatımında hareketli sahnelerde herhangi bir titreşim, ghosting yada rahatsız edici bir durum yok.?
Gerilim filmlerini pek tercih etmiyorum. Hayat zaten yeterince geriyor. ? Seçiminizde kolaylıklar dilerim.

T Çevrimdışı

tabula rasa

Yeni Üye
6 May 2020
48
36
Merhabalar, 2 haftadır devam eden tv satın alma araştırmalarımı forumda okuduklarımdan da hareketle Regal 58R7540UA satın alarak sonuçlandırdım. Gittigidiyor üzerinden 3163 TL'ye 9 taksit + 50 TL World Puan şeklinde karlı görünen bir alışveriş oldu.

Okuduklarım ve izlediklerimden tv'nin yazılım anlamında gayet iyi olduğunu gördüm, tek korkum olan hareketli sahnelerde blur effect ve puslu koyu renklere dair de genel olarak yapılan olumlu yorumları referans aldım. Kurulum için cuma gününü bekliyorum, umarım memnun kalırım, kullanım sonrası güncelleme yapacağım.

F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Merhabalar, 2 haftadır devam eden tv satın alma araştırmalarımı forumda okuduklarımdan da hareketle Regal 58R7540UA satın alarak sonuçlandırdım. Gittigidiyor üzerinden 3163 TL'ye 9 taksit + 50 TL World Puan şeklinde karlı görünen bir alışveriş oldu.

Okuduklarım ve izlediklerimden tv'nin yazılım anlamında gayet iyi olduğunu gördüm, tek korkum olan hareketli sahnelerde blur effect ve puslu koyu renklere dair de genel olarak yapılan olumlu yorumları referans aldım. Kurulum için cuma gününü bekliyorum, umarım memnun kalırım, kullanım sonrası güncelleme yapacağım.
hayırlısı olsun tv gelince yorumlarını ve resimlerini alırsak seviniriz.

T Çevrimdışı

tabula rasa

Yeni Üye
6 May 2020
48
36
hmm :hihi
acaba korona kaynaklı mı aksamalı

Kargo 2 gibi teslim etti, hemen arayıp talep oluşturdum, yarım saat sonra arayıp adres bilgilerimi teyit ettiklerinde "aha birazdan gelecekler galiba" diye içimden geçirirken cuma öğleden sonra deyince "cuma mı?" diye yutkundum telefonda :) Bölgeme bakan servisin mıntıkası 500 binlik bir nufusa denk geliyor neredeyse ama olağandışı bir yoğunluk olsa gerek.

F fikoloji , choot panel demişsiniz (ben VA falan beklerken) nedir bu panelin artısı eksisi? 55u9500'in görüntüsünü pek beğenmemiştim, ona benzer bir sonuç almam umarım?

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

fikoloji

Süper Üye
13 Eki 2018
16,633
Kargo 2 gibi teslim etti, hemen arayıp talep oluşturdum, yarım saat sonra arayıp adres bilgilerimi teyit ettiklerinde "aha birazdan gelecekler galiba" diye içimden geçirirken cuma öğleden sonra deyince "cuma mı?" diye yutkundum telefonda :) Bölgeme bakan servisin mıntıkası 500 binlik bir nufusa denk geliyor neredeyse ama olağandışı bir yoğunluk olsa gerek.

F fikoloji , choot panel demişsiniz (ben VA falan beklerken) nedir bu panelin artısı eksisi? 55u9500'in görüntüsünü pek beğenmemiştim, ona benzer bir sonuç almam umarım?
evet bu 4 günlük tatil veya kısıtlama diyelim sonrası servisler patladı desek yeridir.

Geri
Üst Alt