E
ertugrulcelebii
Yeni Üye
- 18 Haz 2020
- 25
- 28
Görüntü olarak memnunum. Ama smartı ara sıra takılıyor uygulamalarda
Hocam selamlar, ben de bu modelden aldım. Samsung VA Panelden memnun musunuz? Bir de ölü piksel olayı can sıktı.Güncelleme yaptım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Şöyle indirimli almış olduğum fiyatı bırakayım. Şuan 3.999tl
Kumandada netflix YouTube amozon prime tuşları var wirelles yoluyla tvye bağlanilabiliyor. İptv olayini bilmiyorum dahaca araştıramadımHocam selamlar, ben de bu modelden aldım. Samsung VA Panelden memnun musunuz? Bir de ölü piksel olayı can sıktı.
Size bir sorum olacaktı, kumanda da amazon prime var mı? ben genelde netflix, amazon prime ve youtube kullanacağım. Bir de belki IP TV. IPTV'yi destekliyor mu? Bir de wireless yoluyla telefondan görüntü aktarma var mı? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Hocam selamlar, ben de bu modelden aldım. Samsung VA Panelden memnun musunuz? Bir de ölü piksel olayı can sıktı.
Size bir sorum olacaktı, kumanda da amazon prime var mı? ben genelde netflix, amazon prime ve youtube kullanacağım. Bir de belki IP TV. IPTV'yi destekliyor mu? Bir de wireless yoluyla telefondan görüntü aktarma var mı? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Hocam bu fiyata nereden satın aldınız.ben henüz teslimatı bekliyorum. hayırlısı olsun bakalım. gelince güncellerim artık. f/p ürünü gibi gözüküyor. 2900-TL'ye bu özellikle bir televizyon almak zor sanırım.
Geçen hafta 3 saatlik indirim kapsamında 2899'a düşmüştü, ben de o zaman aldim kullaniyorum. Yeni sayılabilecek bir TV, tekrar kampanya beklenebilir, TV bence yeterince güzel max 3-3.2k bandı içinHocam bu fiyata nereden satın aldınız.
Aynı sorunu bende yaşadım. Hiç keyif vermiyor.Televizyondan memnunum genel olarak. Tek sıkıntım wireless display de ekran donarak yansıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı? Çözümü için tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler