G Çevrimdışı

Gordi

Yeni Üye
9 Eyl 2020
32
34
Sagolun hızlı cevap için hocam. Peki görüntü canlı mı? Geçen gün vestel TV'lere baktım teknoloji markette ve nedense görüntü hep bir solukluk vardı. Son olarak hareketli sahnelerdeki performansı için ne dersiniz?

G Çevrimdışı

Gordi

Yeni Üye
9 Eyl 2020
32
34
Tamamdır çok sagolun hocam. Toshiba ile regal arasında gidip geliyorum. Bilgiler yardımci oldu. Teşekkür ederim

A Çevrimdışı

afooo

Yeni Üye
15 Eyl 2020
4
34
Güncelleme yaptım ?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Screenshot_20200909-110201__014b0c04c4c6448ed3.jpg

Şöyle indirimli almış olduğum fiyatı bırakayım. Şuan 3.999tl
Hocam selamlar, ben de bu modelden aldım. Samsung VA Panelden memnun musunuz? Bir de ölü piksel olayı can sıktı.
Size bir sorum olacaktı, kumanda da amazon prime var mı? ben genelde netflix, amazon prime ve youtube kullanacağım. Bir de belki IP TV. IPTV'yi destekliyor mu? Bir de wireless yoluyla telefondan görüntü aktarma var mı? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.

Z Çevrimdışı

Zygomatic 

Yeni Üye
27 Ağu 2020
29
29
Hocam selamlar, ben de bu modelden aldım. Samsung VA Panelden memnun musunuz? Bir de ölü piksel olayı can sıktı.
Size bir sorum olacaktı, kumanda da amazon prime var mı? ben genelde netflix, amazon prime ve youtube kullanacağım. Bir de belki IP TV. IPTV'yi destekliyor mu? Bir de wireless yoluyla telefondan görüntü aktarma var mı? Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Kumandada netflix YouTube amozon prime tuşları var wirelles yoluyla tvye bağlanilabiliyor. İptv olayini bilmiyorum dahaca araştıramadım :)

ser06 Çevrimdışı

ser06

Yeni Üye
11 Eyl 2020
17
30

Ben de 3 gündür kullanıyorum. Ölü piksel yok, goruntu kalitesi fazlasiyla iyi, heleki yan açılar, 45 derece acidan bile bozulma olmadan izleyebiliyorum, hoparloru hakeza çok iyi, ben bir donma kasma da yasamadim pek. ama ip tv icin ek uygulama yuklemek gerekbilir oldugunu zannetmiyorum. 250tl bandinda mi tv stick vs alarak o sorunu da cozebilirsiniz. ekran yansitmada da donma kasma yasamadim.

ser06 Çevrimdışı

ser06

Yeni Üye
11 Eyl 2020
17
30
Benim 55R7560UA TV de Prime Video mevcut fakat, giriş yaptıktan sonra bir video açtığımda video baslamadan uygulama yeniden basliyor her seferinde. Hafizasi vs mi yetmiyor anlayamadim. Bu sorunu cozmeleri için Vestel servis cagirabilir miyim mantikli mi? Ya da bir çözüm bilen var midir? Siz de benzer sorun yasayan oldu mu, teşekkürler.

A Çevrimdışı

afooo

Yeni Üye
15 Eyl 2020
4
34
ben henüz teslimatı bekliyorum. hayırlısı olsun bakalım. gelince güncellerim artık. f/p ürünü gibi gözüküyor. 2900-TL'ye bu özellikle bir televizyon almak zor sanırım.

G Çevrimdışı

Gordi

Yeni Üye
9 Eyl 2020
32
34
Bu tv nin. 50 Inc modelinde de yıne Samsung VA panel ve 130e model kart mı bulunuyor?

A Çevrimdışı

afooo

Yeni Üye
15 Eyl 2020
4
34
Televizyondan memnunum genel olarak. Tek sıkıntım wireless display de ekran donarak yansıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı? Çözümü için tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler

G Çevrimdışı

gulsumoglu1907 

Yeni Üye
20 May 2020
10
43
Televizyondan memnunum genel olarak. Tek sıkıntım wireless display de ekran donarak yansıyor. Bu sorunu başka yaşayan var mı? Çözümü için tavsiyesi olan var mı? Teşekkürler
Aynı sorunu bende yaşadım. Hiç keyif vermiyor.
Birde bende şöyle bir problem var. Kablo tv kullanıyorum yayın izlerken ses ara ara kısılıp max 1sn içinde tekrar yükseliyor. Kablo tv kutusundandır diyip 6-7 senelik eski kutunun yerine yenisini kiraladım ilk 3-4 gün özellikle dikkat etmeme rağmen sorun çıkarmasada sonra tekrardan yapmaya başladı. Artık yarın servis çağıracağım. İnşallah bizde problem çıkarmıyor diyip geri getirmezler.

Geri
Üst Alt