PS/2 ve Numpadsiz Mini Slim Ufak Tefek Klavye Arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan emreuguz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Merhaba

ASRock dan gelen resmi yanıtla yıkıldım, H310M anakart a yükleme yapılamıyormuş,

H310C model anakart olması gerekiyormuş, zaten H310C için resmi USB Patcher vardı forumlarında, sitelerinde;

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
ASROck dan gelen orjinal mesaj;

O zaman yapabileceğiniz birşey yok.
Neden Windows 7 kullanmak istiyorsunuz? 2020 Ocak'ta güncelleme desteği bitecek zaten.

O zaman yapabileceğiniz birşey yok.
Neden Windows 7 kullanmak istiyorsunuz? 2020 Ocak'ta güncelleme desteği bitecek zaten.
Aynen hiçbir yolu yordamı kalmadı, vay benim emeklerim heba oldu.. :)

Arkadaş için kuracaktım bir uygulama deneyecekmiş kendisi, ona da ilettim olmadığını üzerimden de büyük bir yük kalkmış oldu :) yapamamış gibi olmaktan çıktı konu artık...

Aynen hiçbir yolu yordamı kalmadı, vay benim emeklerim heba oldu.. :)

Arkadaş için kuracaktım bir uygulama deneyecekmiş kendisi, ona da ilettim olmadığını üzerimden de büyük bir yük kalkmış oldu :) yapamamış gibi olmaktan çıktı konu artık...

Virtualbox ile sanal sisteme kursun uygulamasını. Ya da uyumluluk modu var, o yetmiyor muymuş? :alala

Virtualbox ile sanal sisteme kursun uygulamasını. Ya da uyumluluk modu var, o yetmiyor muymuş? :alala
Vİrtualbox hatta kabul etseydi sıkıntı çıkmaması adına VMware kurup sanal Win7 yi kuracaktım ama onu baştan kabul etmemişti.

Yav,yazmayacaktım ama dayanamadım yine, hadi dedim gençlerin işine karışma.
Çünkü bazen bizim oğlan "baba ya,anlamıyorsun fikir yürütüyorsun(window$ konusunda) der durur :)
Ama sanal makine kurmasını şiddetle tavsiye ederim,bende bile kuruludur,uygulama da ne ile alakalısa ,kesin sonuç alır bence ...dedikten sonra hadi sustum :)

Yav,yazmayacaktım ama dayanamadım yine, hadi dedim gençlerin işine karışma.
Çünkü bazen bizim oğlan "baba ya,anlamıyorsun fikir yürütüyorsun(window$ konusunda) der durur :)
Ama sanal makine kurmasını şiddetle tavsiye ederim,bende bile kuruludur,uygulama da ne ile alakalısa ,kesin sonuç alır bence ...dedikten sonra hadi sustum :)
Eyvallah :clap2

Merhaba

ASRock dan gelen resmi yanıtla yıkıldım, H310M anakart a yükleme yapılamıyormuş,

H310C model anakart olması gerekiyormuş, zaten H310C için resmi USB Patcher vardı forumlarında, sitelerinde;

ASROck dan gelen orjinal mesaj;

Asrock sıkıntı kimseye almayın aldırmayın

Asrock sıkıntı kimseye almayın aldırmayın
Genelde benim gözümde sırasıyla Asus, Giga-Byte, MSI farklıdır. Diğer anakart markalarını düşünmem bile... Asrock lı sistemi almış danışmadan..Ama tavsiyeniz varsa değerlendiririm.

Geri
Üst Alt