PowerBank Çekilişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Sota
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
An itibariyle çekilişe 182 kişi katılmış. Duymadım görmedim demeyin :kiskis

bedava mezar bulsak girip yatacağız içine, bu ne kardeşim bırakın da kazanalım ya ? kampanya falan kovalayayım bari buradan bana ekmek çıkmaz:cigara

Son 23 saat katılmayan kalmasın. :mutlu

Son 23 saat katılmayan kalmasın. :mutlu
Ya bırak sessiz sakin çekilişimizi yapalım, ne konuyu yukarı taşıyorsun ? her katılımcı bize bilmem kaç sayısının permütasyonu olarak geri dönüyor! Kombinasyon muydu yoksa o ya!:cigara

arkadaşlar biliyorsunuz yumurtalıkta sürekli elektrik kesiliyor ondan çıkan arkadaşın bağışını bekliyorum :clap

Zaten admin bir kampanya yaptı yediremeyen Ler foruma saldırıda bulundu ?
Cekemeyenler anten taksin

Merhaba bende katilamiyorum kurumsal uyeler katilamiyor seklinde hata aliyorum KURUMSAL UYE DEGILIM.

Kime çıkarsa şimdiden tebrik ederim, iyi günlerinde kullansın. Forum adminlerine teşekkür ederim bu güzel hediyeyi bizlere layık gördükleri için. Kime çıkarsa çıksın çok sevineceğim, buradaki herkes çok değerli üyeler.. :cak
çayımı aldım bekliyorum :cay

Kime çıkarsa şimdiden tebrik ederim, iyi günlerinde kullansın. Forum adminlerine teşekkür ederim bu güzel hediyeyi bizlere layık gördükleri için. Kime çıkarsa çıksın çok sevineceğim, buradaki herkes çok değerli üyeler.. :cak
İmkanlar dahilinde forumumuzu takip eden arkadaşlarımıza hediye vermeye devam edeceğiz.

Abi neredesin sen yaaa, görüşemedik nicedir :)

İmkanlar dahilinde forumumuzu takip eden arkadaşlarımıza hediye vermeye devam edeceğiz.
Ahmetim çekiliş nasıl olacak?

Yani kim yapacak çekilişi?

Kimsenin aklında soru işareti doğurmayacak şeffaf ve adil bir sistem aklındadır mutlaka ama merak ettim :alala

Ahmetim çekiliş nasıl olacak?

Yani kim yapacak çekilişi?

Kimsenin aklında soru işareti doğurmayacak şeffaf ve adil bir sistem aklındadır mutlaka ama merak ettim :alala
Çekilişi süresi bittikten 1 dakika sonra
sistem otomatik olarak çekilişi yapıp
kazananı konu açarak açıklayacak.
ayni zamanda kazanan kişiye otomatik olarak
ozel mesaj atılacak.

bu işlemin hiçbir tarafinda yokuz herşeyi program yapacak.

Geri
Üst Alt