An itibariyle çekilişe 182 kişi katılmış. Duymadım görmedim demeyin![]()
bedava mezar bulsak girip yatacağız içine, bu ne kardeşim bırakın da kazanalım ya ? kampanya falan kovalayayım bari buradan bana ekmek çıkmaz

An itibariyle çekilişe 182 kişi katılmış. Duymadım görmedim demeyin![]()

Ağlayakda gözden mi olak gardaşAn itibariyle çekilişe 182 kişi katılmış. Duymadım görmedim demeyin![]()

Ya bırak sessiz sakin çekilişimizi yapalım, ne konuyu yukarı taşıyorsun ? her katılımcı bize bilmem kaç sayısının permütasyonu olarak geri dönüyor! Kombinasyon muydu yoksa o ya!Son 23 saat katılmayan kalmasın.![]()

Merhaba Yeni üye grubu da çekilişe katılamıyor. (suistmalleri önlemek için)Merhaba bende katilamiyorum kurumsal uyeler katilamiyor seklinde hata aliyorum KURUMSAL UYE DEGILIM.
İmkanlar dahilinde forumumuzu takip eden arkadaşlarımıza hediye vermeye devam edeceğiz.Kime çıkarsa şimdiden tebrik ederim, iyi günlerinde kullansın. Forum adminlerine teşekkür ederim bu güzel hediyeyi bizlere layık gördükleri için. Kime çıkarsa çıksın çok sevineceğim, buradaki herkes çok değerli üyeler..
çayımı aldım bekliyorum![]()
Abi neredesin sen yaaa, görüşemedik nicedirKime çıkarsa şimdiden tebrik ederim, iyi günlerinde kullansın. Forum adminlerine teşekkür ederim bu güzel hediyeyi bizlere layık gördükleri için. Kime çıkarsa çıksın çok sevineceğim, buradaki herkes çok değerli üyeler..
çayımı aldım bekliyorum![]()

Ahmetim çekiliş nasıl olacak?İmkanlar dahilinde forumumuzu takip eden arkadaşlarımıza hediye vermeye devam edeceğiz.

Çekilişi süresi bittikten 1 dakika sonraAhmetim çekiliş nasıl olacak?
Yani kim yapacak çekilişi?
Kimsenin aklında soru işareti doğurmayacak şeffaf ve adil bir sistem aklındadır mutlaka ama merak ettim![]()