sametAKSU
Aktif Üye
- 7 Nis 2020
- 295
38 dk yazıyorÇekiliş sayacı sıfır sıfır sıfır diyor
Eeee Kim kazandı kim kazandı
38 dk yazıyorÇekiliş sayacı sıfır sıfır sıfır diyor
Çok İlginç, benim pc nin saatte sorun var sanırım..38 dk yazıyor
Bize dm gelmediğine göre başkasına çıkmış, kime çıktıysa arattırmasun kendini çıksın ortaya ?Çekiliş sayacı sıfır sıfır sıfır diyor
Bana çıkmasa da mühim değil buyur gel abim her zaman beklerim iskender yemeyeAaaa şeyi unutmuştuk biz söylemeyi
Kime çıktıysa bütün foruma iskender ısmarlayacaktı, katılım şartları sözleşmesinde 0.01 punto büyüklüğünde kocaman yazıyrdu
Siz hele Edirne ye gelin abi ben size tava ciğer ısmarlayam?Aaaa şeyi unutmuştuk biz söylemeyi
Kime çıktıysa bütün foruma iskender ısmarlayacaktı, katılım şartları sözleşmesinde 0.01 punto büyüklüğünde kocaman yazıyrdu
Mantıklı bir fikir ?kazanan arkadaş güle güle kullansın.
bu iş devam ederse ve her hafta pazar dan pazar a bu bir geleneğe dönüşürse çok keyifli olur diye tekrarlayayım düşüncelerimi.
adminden yükünü almış oluruz bir nebzede olsa.
illa satın almaya gerek yok, evinde atıl dediğin bir alet belki başkasının ihtiyacını karşılar. ne bileyim geliştirilebilir bu fikir.
(her hafta aynı ikiliye devir daimli çıkıyormuş ? ? )
Ben bursa'dayım iskenderin lafı olmaz buyur gel Adem abi cantık var pideli köfte üste birde kestane şekeriAaaa şeyi unutmuştuk biz söylemeyi