PowerBank Çekilişi

ERSAN.NET Çevrimdışı

ERSAN.NET 

Aktif Üye
19 Haz 2019
179
41
Kapında bir ferrarin yok :dil ihtiyaç sahibiymiş.

Gündeme alıyorum :ok

İmkanlar dahilinde devamı gelecek hocam. :clap2

ferrari nedir biz lamborcini cocuyuz kank :haha 8 gün beklemek de nedir ya çekilişi hızlandıralım :clap çekilişe katılım sağlayanlar arasında profil fotosu en güzel olana SSD hardisk hediyesini elden teslim edebilirsiniz. :alsana

F Çevrimdışı

FATIH_999 

Yeni Üye
23 Eyl 2019
5
35
Merhaba """çekilişe girmek için gereken kriterleri karşılamıyorsunuz.""" Şeklinde hata veriyor sebebi nedir acaba?

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
19,881
F FATIH_999, Yeni üye grubunda olmaniz nedeniyle çekilişe katılmaz yetkiniz yok.
Çekilişe Aktif Üye ve üzeri gruplar katılabiliyor.

Üye terfi sistemi

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
Arkadaşlar merhaba,

Bende çekilişe katıldım, büyük ihtimalle bana çıkacak ürün, dağılabilirsiniz artık ?

Ürünü satıp elde edilen gelirin büyük bir kısmını hayır kurumlarına bağışlayacağımı tüm kamuoyu önünde...

şaka şaka ben kamplarda tepe tepe kullanırım bunu ya:krokop

ERSAN.NET Çevrimdışı

ERSAN.NET 

Aktif Üye
19 Haz 2019
179
41
Arkadaşlar merhaba,

Bende çekilişe katıldım, büyük ihtimalle bana çıkacak ürün, dağılabilirsiniz artık ?

Ürünü satıp elde edilen gelirin büyük bir kısmını hayır kurumlarına bağışlayacağımı tüm kamuoyu önünde...

şaka şaka ben kamplarda tepe tepe kullanırım bunu ya:krokop

bilader :) bana lazım, ayrıca içeride çıkarsa bana hediye edecek arkadaş kitlesi var, senide onların yanına alalım, huzur bozulmasın :haha

BlackB Çevrimdışı

BlackB 

Süper Üye
25 May 2018
960
41
bilader :) bana lazım, ayrıca içeride çıkarsa bana hediye edecek arkadaş kitlesi var, senide onların yanına alalım, huzur bozulmasın :haha

bilader mi? bir daha ki çekilişe TDK onaylı sözlük vereceğiz, anlaşıldı:hihi

ben-bu-oyunu-bozarim_1002082.jpg

Geri
Üst Alt