PHILIPS Aslında Ülke Ekonomisini Düşünüyormuş

korkutsa Çevrimdışı

korkutsa 

Aktif Üye
6 Kas 2020
65
47
Sizi de bilirim, sizin gibi bu markayı alıp dert çeken yüzlerce binlerce insanı da bilirim.

Bu işler öyle karmaşık ki, mesela görüyorum fabrikada bu işler düzelsin, daha iyisi olsun, insanlara hak ettikleri kalitede ürün çıkartalım diye mücadele eden mühendisler var, öte yandan sadece ceplerini düşünen patronlar var.

Ben kıytırık bir işletme olarak dahi gidip MNG kargo ile kurumsal anlaşa yapıyorum, bu adamlar üç kurulun hesabını yapıp gidip PTT kargo ile anlaşma yapıyor.

Benim kargom teslim ediyor 2 günde, PTT kargo teslim ediyor 15 günde.

Benim kargom sağlam teslim ediyor, PTT kargo tuz buz.

Vatandaşın sağlam yolladığımız televizyonu, PTT kargo tv kolisinin üstünde öyle tepinmiş ki paneli tuz buz geri geldi. Üstüne üstlük bir de fabrikada ürün ''Bunun paneli kırık, garanti dışı'' diye yazı yazıp yollamışlar.

Allah sizin tepenizden baksın emi, Yahu madem öyle, senin anlaşmalı kargon, hasar tespit raporu tutturup vatandaşın malının arkasında dursana, tazmin talep etsene.

Ama olmaz, nasılsa parası vatandaşın cebinden çıkıyor ya, Yaz üstüne notu gitsin.

Adem Helvacı bırakır mı hiç bu işin peşini?

Elbette ki o hali ile TEKRAR geri gönderdim, şu an fabrikada paneli değişti bana sevk ettiler bu sefer Yurtiçi Kargo ile.

Diyeceğim o ki, insanın işini de sevmesi lazım, hizmet verdiği vatandaşını da..
Hay ağzına sağlık. İçimdeki bütün duygularımı dökmüşsün kaleme.

Geri
Üst Alt