ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Bu konuyu daha dün yazdım, ya forumdaki konulardan birisinde ya da Youtube da.
BEN KRALIM diyen SONY bile çok güvendiği televizyonuna 2 yıldan 1 gün bile fazladan garanti vermiyor.
Yerli üreticiler ise en azından bu konuda ellerini taşın altına koyuyor ve 3 yıl garanti sunuyorlar.
Bu garanti tatavası da ayrı konu. Yeni moda şimdi 10 yıl kompresör garantisi.
Sizi gidi çakallar siziiii, inverter teknolojisine geçince artık arıza yapmayacağını bildikleri kompresöre ama sadece kompresöre 10 yıl garanti veriyor adam.
Kompresörün tüm sorumluluğu bende, değil 10, 1 yıl dahi garanti verme bana ama cesaretin varsa 5 yıl garanti versene o kompresörü süren ITC kartına
Çakallar ordusu siziii, işiniz gücünüz tüketicinin gözünü boyayıp mal satmak.
TCL den en büyük beklentim buydu biliyorsun. Sahaya yeni girecekleri için çok sağlam bir analiz yapıp, ülkede insanların canını en çok sıkan konu ne ise o konuda bir FARK YARATIR diye düşünmüştüm ama hayallerim yıkıldı maalesef.
Aynen senin dediğin gibi, bize adam gibi güvence versinler başka markanın yüzüne bakmayalım bir daha.
Abi planlı eskitme olduğu sürece o kadar uzun garanti sürelerini görmemiz mümkün değil veya buna devlet kanalıyla el atılması gerekli ama onlarda satılacak her yeni üründen dandik trt için bile vergi alıyorlarki ellerinden gelse süreyi bile kısaltırlar