Çözüldü Philips 55PUS8508 Tod Bein Sport 1 ve 3 İzlenmiyor.

Uygulamadan olduğunu sanmıyorum, herkes aynı uygulamayı kullanıyor sonuçta. Büyük ihtimalle internetten veya modemden.

Ayarlardan yayın kalitesi Otomatik veya HD olarak ayarlı ise SD olarak seçmekte fayda var.

Screenshot_20231224_141118_TOD-Trkiye.jpg

Uygulamadan olduğunu sanmıyorum, herkes aynı uygulamayı kullanıyor sonuçta. Büyük ihtimalle internetten veya modemden.

Ayarlardan yayın kalitesi Otomatik veya HD olarak ayarlı ise SD olarak seçmekte fayda var.

Screenshot_20231224_141118_TOD-Trkiye.jpg
Maalesef evdeki diğer tvlerde sıkıntı yok sadece Philips tv de bu sıkıntı var

Maalesef evdeki diğer tvlerde sıkıntı yok sadece Philips tv de bu sıkıntı var
Tv nin wifi çipinde sıkıntı olabilir, servise bi gösterin isterseniz. Uygulama güncel dimi, Play Store da güncelleme felan var mı Tod uygulaması için.

Tv nin wifi çipinde sıkıntı olabilir, servise bi gösterin isterseniz. Uygulama güncel dimi, Play Store da güncelleme felan var mı Tod uygulaması için.
Tod Philips uyumsuzluğu, çözüm tod un uygulama güncellemesi yapması

Tod Philips uyumsuzluğu, çözüm tod un uygulama güncellemesi yapması
Alakası yok, tv Android kısmında lisanslı GTV arayüzünü kullanıyor. L1 Sertifikalı bir Tv, Tv bir Smart Tv olsaydı belki dediğiniz doğru olabilirdi. Ancak çoğu lisanslı TV bu arayüzü kullanıyor zaten.

Alakası yok, tv Android kısmında lisanslı GTV arayüzünü kullanıyor. L1 Sertifikalı bir Tv, Tv bir Smart Tv olsaydı belki dediğiniz doğru olabilirdi. Ancak çoğu lisanslı TV bu arayüzü kullanıyor zaten.
Dedikleriniz gibi bir şey olmuş olsa diğer herhangi bir kanalda da olurdu, hiçbirinde bu sıkıntı yok.

Dedikleriniz gibi bir şey olmuş olsa diğer herhangi bir kanalda da olurdu, hiçbirinde bu sıkıntı yok.
Asıl senin dediğin gibi yazılım kaynaklı olsa diğer kanallardada sorun olması gerekirdi. Uygulama toptan sorunlu olurdu. Uygulamada veya yazılımda sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.

Yaşadığınız sorun şuanda genel problem olarak tespit edilmiştir. Tüm üyelerimiz aynı sorunu yaşamaktadır. Yetkililerimiz üzerinden çalışmalarını devam ettirmektedir.
Saygilarimizla.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Geri
Üst Alt