Philips 55Pus7303 inceleme

S Çevrimdışı

Sky83

Yeni Üye
14 Kas 2018
4
41
Fiyat güzelmiş hayırlı olsun nerden aldınız 11.11 kaçırdım bakalım yakında kampanya olursa bende 4500 TL bandını aşmayacak bir cihaz alıcam

11.11 de 50nu7400 o fiyata geliyordu 55 i nerden buldun hocam =)

Amazondan aldım hocam

Tr de black friday olurmu hangi tarih

22 sini 23 bağlayan gece ve gündüz fiyatlar çok düşüyor ama takip eden telegram gurupları var hızlı olmak gerekiyor

T Çevrimdışı

TeyesCC3 

Süper Üye
31 May 2018
516
LİMAN LİMAN beye katılıyorum konumuzun tv incelemsi olduğu için yardım isteyen arkadaşlara daha faydalı olacağını düşünüyorum

Son düzenleme:
F Çevrimdışı

frk1245

Yeni Üye
23 Kas 2018
3
32
Abiler dostlar 1.sayfadan 12.sayfaya kadar okudum 50PUS7303 Modelini çok beğendim vatan bilgisayarda şuan fiyatı 3419 tl bi çok forumda yorumları okudumama sizin kadar detaylı yorum yazan görmedim öncellikle teşekkürler, şuan bu modeli kullanan varsa memnun mu yeni evlenicem ve ofsayt bi tv almak istemiyorum genelde android TV'den film izlemek ve ps4 oynamak için alınacak bir tv olacak

E Çevrimdışı

em1r. 

Aktif Üye
25 May 2018
184
49
Abiler dostlar 1.sayfadan 12.sayfaya kadar okudum 50PUS7303 Modelini çok beğendim vatan bilgisayarda şuan fiyatı 3419 tl bi çok forumda yorumları okudumama sizin kadar detaylı yorum yazan görmedim öncellikle teşekkürler, şuan bu modeli kullanan varsa memnun mu yeni evlenicem ve ofsayt bi tv almak istemiyorum genelde android TV'den film izlemek ve ps4 oynamak için alınacak bir tv olacak
Al kardeşim ben memnunum.amazon.uk de gerçek kullanici yorumları var incele istersen

LİMAN Çevrimdışı

LİMAN

Aktif Üye
2 Nis 2018
244
54
Tv görüntü, kontrast olarak iyi ancak kronik bazı sorunlar var, panele toz girmesi gibi ve bu durumu Philips normal karşılıyor, ayrıca banding v.s denk gelmesi durumunda da bu durumu normal görüyor ve değişim sebebi görmüyor, bu hususları göz önüne alın.

Geri
Üst Alt