BramStoker
Aktif Üye
- 8 Eki 2018
- 120
- 39
55Nu7400 bi.tık daha iyi değil mi 55mu7000 e göre ?
Ben 4500 TL ye kadar demiştim oda bana 55MU7000 dedi bilmiyorum
Fiyat güzelmiş hayırlı olsun nerden aldınız 11.11 kaçırdım bakalım yakında kampanya olursa bende 4500 TL bandını aşmayacak bir cihaz alıcam55nu7400 Cumartesi Akşamı 3770 aldım. İyi fiyata geldi dts yokmuş ama bu moralimi bozdu.
11.11 de 50nu7400 o fiyata geliyordu 55 i nerden buldun hocam =)55nu7400 Cumartesi Akşamı 3770 aldım. İyi fiyata geldi dts yokmuş ama bu moralimi bozdu.
Şahsi fikrim bizim için kutsal olan birgüne Black kara denmesini tasvip etmiyorum %50 indirim yapılsa alış veriş yapmamTr de black friday olurmu hangi tarih
Fiyat güzelmiş hayırlı olsun nerden aldınız 11.11 kaçırdım bakalım yakında kampanya olursa bende 4500 TL bandını aşmayacak bir cihaz alıcam
11.11 de 50nu7400 o fiyata geliyordu 55 i nerden buldun hocam =)
Tr de black friday olurmu hangi tarih
Güne bile kutsallık yükleyip kendimizi inançlı sayıyoruz ama asıl kutsal olan Kur'an'a göre yani Allah'ın emirlerine göre bu durumun şirk olduğunun çelişkisini genelde görmezden geliyoruz.Şahsi fikrim bizim için kutsal olan birgüne Black kara denmesini tasvip etmiyorum %50 indirim yapılsa alış veriş yapmam
Al kardeşim ben memnunum.amazon.uk de gerçek kullanici yorumları var incele istersenAbiler dostlar 1.sayfadan 12.sayfaya kadar okudum 50PUS7303 Modelini çok beğendim vatan bilgisayarda şuan fiyatı 3419 tl bi çok forumda yorumları okudumama sizin kadar detaylı yorum yazan görmedim öncellikle teşekkürler, şuan bu modeli kullanan varsa memnun mu yeni evlenicem ve ofsayt bi tv almak istemiyorum genelde android TV'den film izlemek ve ps4 oynamak için alınacak bir tv olacak
Tv görüntü, kontrast olarak iyi ancak kronik bazı sorunlar var, panele toz girmesi gibi ve bu durumu Philips normal karşılıyor, ayrıca banding v.s denk gelmesi durumunda da bu durumu normal görüyor ve değişim sebebi görmüyor, bu hususları göz önüne alın.Abiler dostlar 1.sayfadan 12.sayfaya kadar okudum 50PUS7303 Modelini çok beğendim vatan bilgisayarda şuan fiyatı 3419 tl bi çok forumda yorumları okudumama sizin kadar detaylı yorum yazan görmedim öncellikle teşekkürler, şuan bu modeli kullanan varsa memnun mu yeni evlenicem ve ofsayt bi tv almak istemiyorum genelde android TV'den film izlemek ve ps4 oynamak için alınacak bir tv olacak