- 23 Kas 2017
- 21,009
Panel yanığının regülatörle ilgisi nedir?kardeş lg oled de regülatörsüz yanıyor, q70r nano866 piyasada yok kalmadı artık
Panel yanığının regülatörle ilgisi nedir?kardeş lg oled de regülatörsüz yanıyor, q70r nano866 piyasada yok kalmadı artık
Utku bey ben ışık sızması yüzünden tv değişim talebinde bulunan ve değiştiren bir kullanıcı ve 10 yılı aşkın süredir amatör fotoğrafçılıkla uğraşan bir üyeyim. Fotoğraf makinesi sensörünün algıladığı ile gözün algıladığı teknik olarak aynı olamaz, sizi rahatsız eden sızmanın kat be kat fazlası vardı benim lg ips panelde ki bunu Adem Helvacı hocam teyit eder, değişim istedim Auo Va panelli geldi şansıma, altını çizerek söylüyorum bunda da ışık sızması var ama ilki kadar yoğun değil. Teknolojisi gereği az ya da çok her panelde ışık sızması olur, sizin eski panelde de vardır ama az vardır. F fikoloji ustanın da dediği gibi artık eski kalite yok, rahatsız oluyorsanız değişim talep edin ancak yeni gelecek de bundan farklı olmaz hele lg ips panel alırsanız balkondan aşağı atma isteği bile doğurabilir.
İade edemedin mi acaba ? yada böyle bir girişimde bulundun muUfak bi güncelleme yapmak istiyorum.
Arkadaşlar bu televizyon çöp. Almak isteyen olursa kesinlikle ambilight falan kanıp almasın gerçekten berbat bi televizyon. Bunu çok net söylüyorum ki bu televizyonun bir tane bile iyi özelliği yok bir tane.
-panel gerçekten berbat. Alacalı bulacalı bi panelin. Felaket ghosting var.
-bağlantı problemleri var. Aynı ağda samsung 55q80t ve vestel 65u9500ün youtube üzerinden çok rahat oynatabildiği 4k 60fps görüntüyü bu televizyon oynatamıyor arkadaşlar. Ya bağlantı problemi var, ya da bu tv 4k 60 fps görüntü işleyemiyor.
-arayüz kullandıkça daha da kötü gelmeye başlıyor insana. Ağ ayarlarına girmek istediğinizde mevcut çalıştırdığınız uygulamayı kapatıyor. Ve dahası sayılamayacak kadar yazılımsal problem.
Kesinlikle çöp bir tv. Fiyata aldanıp, ambilighta aldanıp asla böyle bir hata yapmayın.
Ben tv'yi aldıktan sonra yaklaşık 10 gün gibi bir süre işlerim nedeniyle kullanamadım çünkü evde değildim. Dolayısıyla iade gibi bir girişimde bulunmadım. İnanın bu fikir benim de aklıma gelirdi yoksa.İade edemedin mi acaba ? yada böyle bir girişimde bulundun mu
Sanucta kanuni olarak ayıplı ürün statüsünden değişim veya iade talebinde bulunabilirsiniz. Thh ye başvuru onaline de yapılabilir.Ben tv'yi aldıktan sonra yaklaşık 10 gün gibi bir süre işlerim nedeniyle kullanamadım çünkü evde değildim. Dolayısıyla iade gibi bir girişimde bulunmadım. İnanın bu fikir benim de aklıma gelirdi yoksa.
Teşekkürü ederim. Konuya hakimim. Avukatım ben. Ama dediğim gibi hali hazırda 55q80t 1. Televizyonum, 65u9500 ikinci Televizyonum, bu ise 3. Televizyonum olduğu için boş servis muhabbetlerine maruz kalmak da oldukça sinirlerimi bozduğundan televizyonu satıcam.Sanucta kanuni olarak ayıplı ürün statüsünden değişim veya iade talebinde bulunabilirsiniz. Thh ye başvuru onaline de yapılabilir.
Adem helvacınin youtubede bu konuda çok videosu mevcut
O zaman bı snTeşekk
Teşekkürü ederim. Konuya hakimim. Avukatım ben. Ama dediğim gibi hali hazırda 55q80t 1. Televizyonum, 65u9500 ikinci Televizyonum, bu ise 3. Televizyonum olduğu için boş servis muhabbetlerine maruz kalmak da oldukça sinirlerimi bozduğundan televizyonu satıcam.
Benim mesleğinden dolayı zaten sürekli kafam dolu ve stresli. Yani ben huzur ve rahatlama peşindeyim. Ben kötü diyerek elimden geleni yaptım. İsteyen buyursun alsınO zaman bı sn
Sen bir avukatsın ve Adem Helvacı konu ise Philips
Tabi satabilirsiniz ama sizin gibi başkalarının başı agirmasi yanlarına kâr mi kalksın ?
Çok geçmiş olsun. Elektronikte kötü deneyim yaşanınca üzülüyorum. Bu modelle bir üst modeli 50pus8505 arasında kalmıştım. Bu forumdaki deneyimli kullanıcılara sormuştum. android + daha iyi panel vs diye 8505i tavsiye etmişlerdi. Ben memnunum şimdilik ama size tekrardan geçmiş olsun.
Bu arada sizde 55q80t gibi bir canavar varmış. 8505 de memnun etmeyebilirdi diye düşündüm şimdi.
Tv'nin modeli yazıyor. 50pus7805sizin şansınızdan olabir sizin 55 pus 7805 kulanıyorum gayet güzel yazılımıda geçen geldi neflix blu tv sürümler güncel kaliteli çalışıyor yeni yazılımı deneyin sityeye girin güncelleyin phılıpsin diger seri lerini bilmem adem hocam söylediği tüketici aldatması oluyor memnun değilseniz bana gönderin alıyım55pus 7805 ise