philips 48pfk5500/12

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kadircik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kadircik

Aktif Üye
Puan 8
Çözümler 0
kadircik
slm konu yanlış yerde ise taşınsın lütfen. bu tv kanal düzenleme programı ve güncel kanal listesi arıyorum

Konu yanlış yerde ama ben yazayım yine de Philips için çok zor bir işlev maalesef bu kanal işi, bir Türk yazılımcı küçük bir program yazmış deneyin bence
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

Konu yanlış yerde ama ben yazayım yine de Philips için çok zor bir işlev maalesef bu kanal işi, bir Türk yazılımcı küçük bir program yazmış deneyin bence
teşekkürler birde tvninin açık kalma çalışma süresine nasıl bakarız vestel menü+4725 bunda nasıl

teşekkürler birde tvninin açık kalma çalışma süresine nasıl bakarız vestel menü+4725 bunda nasıl
Bilmiyorum maalesef size yazdığımı Google dan buldum ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz sanıyorum ki

TV açık konumda iken 123654 tuşlayın lütfen, panel üreticisi ve life time bilgilerine bu şekilde ulaşabilirsiniz.

Senden öğrendim sevgili Özgür, Hiç bilmiyordum bak bizim Phılıpsci arkadaşlar da bence bilmiyor bunu :alala

Senden öğrendim sevgili Özgür, Hiç bilmiyordum bak bizim Phılıpsci arkadaşlar da bence bilmiyor bunu :alala
Benim lakabım Google amca, kısa bir araştırmayla buldum, programı yazan Onur arkadaşımızın eline sağlık diyelim ?
Çalışıp çalışmadığı test edilmeli bence onu bilmiyoruz Philips olmadığı için elimizde

Bilmiyorum maalesef size yazdığımı Google dan buldum ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz sanıyorum ki
o işe yaramadı tvden aldığım yedekte xml dosya oluşturmuyor bu tv android şuaradan denedim oda reapir dosyasını seçiyon no found diyor birkaç farklı versiyodada aynı hata

kanal silimedin lakin favori ekleyerek onca kanal gezip oluşturdum bikaç repair dosyası indir ekleyince benim tnnin modelini görüyorum lakin kanal görünmüyor görükenlerde başka model oluyor ondada zaten düzenleme olmuyor tvye atılmıyor pilips be yapmak istemiş bilmiyor almamal lazım bu markadan teşekkürler birde youtebe açılmıyor wifiden nete bağlandım yüklü tarayıcadan nete giriyor googleplayerdan güncelleyim dedim şifre yanlış diyor acaba pilips bunudamı kısıtlamış bikaç kere tvyi sıfırladım @Aragorn, @TEKNOWEST,

Son düzenleme:
bendede philips tv var hd uydu taktım kafam rahat uğraşılmaz philips kanal sıralamasıyla :kas

Ben üzülerek söylüyorum ki, gitmiyorum Philips için gelen isteklere. Bu tarz bir menü saçması bir dönem Vestel üretimi Loewe'lerde vardı. Ama ahşap görünümlü detayları vardı, güzeldi.

Geri
Üst Alt