teşekkürler birde tvninin açık kalma çalışma süresine nasıl bakarız vestel menü+4725 bunda nasılKonu yanlış yerde ama ben yazayım yine de Philips için çok zor bir işlev maalesef bu kanal işi, bir Türk yazılımcı küçük bir program yazmış deneyin benceZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Bilmiyorum maalesef size yazdığımı Google dan buldum ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz sanıyorum kiteşekkürler birde tvninin açık kalma çalışma süresine nasıl bakarız vestel menü+4725 bunda nasıl
TV açık konumda iken 123654 tuşlayın lütfen, panel üreticisi ve life time bilgilerine bu şekilde ulaşabilirsiniz.teşekkürler birde tvninin açık kalma çalışma süresine nasıl bakarız vestel menü+4725 bunda nasıl
Senden öğrendim sevgili Özgür, Hiç bilmiyordum bak bizim Phılıpsci arkadaşlar da bence bilmiyor bunuKonu yanlış yerde ama ben yazayım yine de Philips için çok zor bir işlev maalesef bu kanal işi, bir Türk yazılımcı küçük bir program yazmış deneyin benceZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Benim lakabım Google amca, kısa bir araştırmayla buldum, programı yazan Onur arkadaşımızın eline sağlık diyelim ?Senden öğrendim sevgili Özgür, Hiç bilmiyordum bak bizim Phılıpsci arkadaşlar da bence bilmiyor bunu
teşekkürlerTV açık konumda iken 123654 tuşlayın lütfen, panel üreticisi ve life time bilgilerine bu şekilde ulaşabilirsiniz.
o işe yaramadı tvden aldığım yedekte xml dosya oluşturmuyor bu tv android şuaradan denedim oda reapir dosyasını seçiyon no found diyor birkaç farklı versiyodada aynı hataBilmiyorum maalesef size yazdığımı Google dan buldum ufak bir araştırmayla bulabilirsiniz sanıyorum ki
Philips zor televizyon maalesefo işe yaramadı tvden aldığım yedekte xml dosya oluşturmuyor bu tv android şuaradan denedim oda reapir dosyasını seçiyon no found diyor birkaç farklı versiyodada aynı hataZiyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.