Hayırlısı olsun inşallah.İzmir'in neresinde oturacaklar acabaBen de İzmir'e gelmeyi düşünüyordum, kardeşim İzmir'e evleniyor, bir ayağım orada artık![]()

Hayırlısı olsun inşallah.İzmir'in neresinde oturacaklar acabaBen de İzmir'e gelmeyi düşünüyordum, kardeşim İzmir'e evleniyor, bir ayağım orada artık![]()

Amin emmi, Aliağa'da. Merak etme boş elle gelmem, 1 kg karışık çerezin hazır, en lüksündenHayırlısı olsun inşallah.İzmir'in neresinde oturacaklar acaba![]()

Onun için sormadım ,bazı yerlerde deprem tehlikesi var,mesela Bayraklı-Çiğli gibi ,ondan sordum mübarekAmin emmi, Aliağa'da. Merak etme boş elle gelmem, 1 kg karışık çerezin hazır, en lüksündenBurada küçük bir çerez fabrikamız var
![]()
,elin dolu olmasına gerek yok,kapımız açık daima ,yeter ki evde olalım 
Eyvallah Emmi, Allah razı olsun. O tarafa geldiğimde uğramak isterim inşallah. Aliağa sağlam mı sence ?Onun için sormadım ,bazı yerlerde deprem tehlikesi var,mesela Bayraklı-Çiğli gibi ,ondan sordum mübarek,elin dolu olmasına gerek yok,kapımız açık daima ,yeter ki evde olalım
![]()
Dağlık kesimleri evet kıyı kesimleri için bir şey diyemem. Övgün Ahmet Ercan anlatmıştı bir ara,"İzmir'in riskli ilçeleri" diye,ben de oradan öğrenmiştimEyvallah Emmi, Allah razı olsun. O tarafa geldiğimde uğramak isterim inşallah. Aliağa sağlam mı sence ?