servisi çağır hocam sende ?şuan peteklerin tamamı zaten alttan giriş alttan çıkış.
Bu şekildeyse kademeyi sanırım ben ayarlayamam.
hava olsa peteklerin sağ sol unda soğukluk olur hocam.Zaten arkadaşın tesisatta kaçak vardı epey akmış , hava falan kalmamıştır.Hava alma işlemi yapıldı mı?
Konu içerisinde bu işlem tavsiye edildi mi?
Aynen. Servis bana peteği açıp kapatmayı, musluk suyunu açıp kapatmayı öğretti.Son olarak bu durum bir arıza sebebi , dandiklik değildir.Aslında ilk çalıştırma esnasında petek metrajı ölçülüp , evin şartlarıda hesaplanıp pompa kademesi ona göre ayarlanması lazımdır ancak bizim servisler gelip düğmeye basıp kaçıp gittikleri için böyle oluyor maalesef.
???Hava alma işlemi yapıldı mı?
Konu içerisinde bu işlem tavsiye edildi mi?
Elbette hocam hava hem peteklerden hem kollektör üzerinden alındı.
Çok soğuk iklimde değilseniz Hissedilir derecede etkilemez bence...Elbette hocam hava hem peteklerden hem kollektör üzerinden alındı.
daha büyük petek takılan yerlerde şu şekilde uzatma yapıldı. Bu durum ısınmayı etkiler mi?
Elbette hocam hava hem peteklerden hem kollektör üzerinden alındı.
daha büyük petek takılan yerlerde şu şekilde uzatma yapıldı. Bu durum ısınmayı etkiler mi?
Önümüzdeki yaza alttaki parkeyi değiştireceğim. Kılıflı boruların etrafındaki şapı kırdıktan sonra petek vanalarına doğrudan girmesini sağlayacağımEtkiler ama sadece ısıtmayı yavaşlatır diye düşünüyorum.