Tv de herhangi bir problem yok yani öyle mi ?
Birde küçük bir not düşeyim, adim adim yaptigimiz işlemleri ıntel olmayan pc den yapmak zorunda kaldım cunki ıntel widi destekleyen pc yanımda değil bununda bi etkisi olmuş mudur? Yada şuan 8.1 yüklesem nasıl yüklerim pc deki dosyalarıma zarar gelir mi onuda denesek mi acaba ?
Alıntı Link
Türkçe çeviri
Sorun Ekran sürücüleri ve diğer güncellemelerle de ilgili olabilir. Güncelleştirmelerin Microsoft tarafından yayımlanacağını bildirmek istiyorum. Bu nedenle, Windows güncellemelerinizi sadece önemli olanı değil, isteğe bağlı olarak da kontrol etmenizi öneririm. Varsa, yüklemeyi deneyin ve sorunu düzeltmenize yardımcı olup olmadığını görün.
Öncelikle mevcut tüm Windows güncellemelerini yüklemeye çalışın ve sorun devam ederse, aşağıdaki makalede sağlanan adımları izleyerek Ekran sürücülerini güncellemeyi deneyin.
Nasıl yapılır: Windows 10'da sürücüleri yükleme ve güncelleme
Sorun devam ederse, uyumluluk modunda üreticinin web sitesinden Windows 8 / 8.1 sürücülerini yükleyin ve çalışıp çalışmadığını kontrol edin.
Eski programları Windows'un bu sürümüyle uyumlu hale getirme
Referans:
Sorun devam ederse, yönetici olarak yeni kullanıcı profili oluşturmaya çalışın ve sorunun yeni kullanıcı profilinde devam edip etmediğine bakın. Yeni kullanıcı profili oluşturmak için aşağıdaki adımlara başvurabilirsiniz.
Windows tuşu + R tuşlarına basın
Control userpasswords2 yazın ve Tamam'ı tıklayın.
Kullanıcılar sekmesinin altındaki ekle'yi tıklayın
"Microsoft hesabı olmadan oturum açma" seçeneğini tıklayın
Yerel hesap'ı tıklayın
Hesap için bir ad seçin
İsterseniz şifre ekleyin
Uygula ve Tamam'a tıkla.
Daha fazla açıklama için aşağıda belirtilen makaleye başvurabilirsiniz.
Windows 10'da yerel kullanıcı hesabı oluşturma
Umarım bu yardımcı olur. Sorun devam ederse, bilgisayarınızın mevcut durumu ve önerilen önerinin sonucu ile geri gönderilirse, size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız.
Saygılarımızla,
Hiçbir şansınız olmadan talimatlarınıza göre yerel bir hesap eklemeyi denedim. Herhangi bir öneri? Daha önce de belirttiğim gibi, WIN 10'un temiz bir kurulumunu yükledikten sonra, dizüstü bilgisayarımı Samsung Smart TV'ye yansıtma konusunda kesinlikle hiçbir sorun yaşamadım ve şimdi sorunlardan başka bir şeyim yok. Sürekli olarak hata veriyor.