Pc ekranını kablosuz baglama sorunu

A Çevrimdışı

Ayşe öztekin

Yeni Üye
6 Nis 2020
31
31
tv ye bağlanmayı denermisin
Denedim fakat yine aynı şey oldu.

15864675941795122242641227959245.jpg

A Çevrimdışı

Ayşe öztekin

Yeni Üye
6 Nis 2020
31
31
sanırım win 10 dan kaynaklı

Tv de herhangi bir problem yok yani öyle mi ?
Birde küçük bir not düşeyim, adim adim yaptigimiz işlemleri ıntel olmayan pc den yapmak zorunda kaldım cunki ıntel widi destekleyen pc yanımda değil bununda bi etkisi olmuş mudur? Yada şuan 8.1 yüklesem nasıl yüklerim pc deki dosyalarıma zarar gelir mi onuda denesek mi acaba ?

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
50
A Çevrimdışı

Ayşe öztekin

Yeni Üye
6 Nis 2020
31
31
bu pc de nasıl aktif yapıyorsanız o şekilde olması lazım ayşe hanım daha önce bende pc den ekran paylaşımı hiç denemedim.
Birşey soracağım pc adını değiştikten sonra wi-fi ye bağlanmada sorun yaşamaya başladım wi-fi şifresini tekrar giriyorum ama işlemi kabul etmiyor neden olabilir?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
Bugün jvc yazilimi yükledigim tv de de problem yok,win10 isletim sistemi güncelleme yapilmamis ve yapilmis haliyle baglaniyor sorun yok.miracast özelliginin olup olmadigini nasil anlasilabilecegini yukardaki mesajlarda paylasmistim..3 farkli senaryado sorunsuz baglandi,miracast destegi olmayan laptop baglanmadi.windows logosu ve p tusuna basarsaniz miracast var mi yok mu anlarsaniz,yukardaki resimlerden inceleyebilirsiniz.

20200410_0001501.jpg

A Çevrimdışı

Ayşe öztekin

Yeni Üye
6 Nis 2020
31
31
Bugün jvc yazilimi yükledigim tv de de problem yok,win10 isletim sistemi güncelleme yapilmamis ve yapilmis haliyle baglaniyor sorun yok.miracast özelliginin olup olmadigini nasil anlasilabilecegini yukardaki mesajlarda paylasmistim..3 farkli senaryado sorunsuz baglandi,miracast destegi olmayan laptop baglanmadi.windows logosu ve p tusuna basarsaniz miracast var mi yok mu anlarsaniz,yukardaki resimlerden inceleyebilirsiniz.

20200410_0001501.jpg

Bu ekranlar bende de çıkıyor dediginiz gibi yapınca.
Ama şuan sorum şu: pc adını değiştirdikten sonra wifi baglanamiyorum hata veriyor ve yarin sabah online ders vermem gerekiyor. Nasil cozumleriz? Isim değiştirmekle bir alakası olabilir mi ?

hosbulduk Çevrimdışı

hosbulduk 

TFC Team
9 Kas 2018
3,721
baglantinizi kesip tekrar sifrenizi girecek sekilde ayar yaparsaniz düzelir ,isletim sistemim almanca o yüzden türkce terimleri tam bilmiyorum.turktelekom yazisinin üzerine gelip sag mausla tiklayin bende kayit etmeyine benzer bir secenek var onu sectikten sonra sifrenizi tekrar girin

Geri
Üst Alt