Denedim fakat yine aynı şey oldu.tv ye bağlanmayı denermisin
sanırım win 10 dan kaynaklı
peki işlemleri yaptığınız pc de widi özelliği varmı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Resim gönderdim ulaştı mı acaba görebiliyor musunuz? Tv kablosuz bağlı internete aynı şekilde pc de kablosuz bağlı.
bu pc de nasıl aktif yapıyorsanız o şekilde olması lazım ayşe hanım daha önce bende pc den ekran paylaşımı hiç denemedim.SN7938170700117
Birşey soracağım pc adını değiştikten sonra wi-fi ye bağlanmada sorun yaşamaya başladım wi-fi şifresini tekrar giriyorum ama işlemi kabul etmiyor neden olabilir?bu pc de nasıl aktif yapıyorsanız o şekilde olması lazım ayşe hanım daha önce bende pc den ekran paylaşımı hiç denemedim.
Bugün jvc yazilimi yükledigim tv de de problem yok,win10 isletim sistemi güncelleme yapilmamis ve yapilmis haliyle baglaniyor sorun yok.miracast özelliginin olup olmadigini nasil anlasilabilecegini yukardaki mesajlarda paylasmistim..3 farkli senaryado sorunsuz baglandi,miracast destegi olmayan laptop baglanmadi.windows logosu ve p tusuna basarsaniz miracast var mi yok mu anlarsaniz,yukardaki resimlerden inceleyebilirsiniz.
baglantinizi silip, yeniden ekleyin sorun düzelmesi lazim.pc adını değiştirdikten sonra wifi baglanamiyorum hata veriyor
baglantinizi silip, yeniden ekleyin sorun düzelmesi lazim.
Böyle oluyor