ramchomania
Süper Üye
- 8 Mar 2020
- 2,101
- 41
Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ya da başka cihaz ekle > Kablosuz ekran veya takma birimi
Burda tv niz çıkıyor mu kontrol edermisiniz
Başlat > Ayarlar > Cihazlar > Bluetooth ya da başka cihaz ekle > Kablosuz ekran veya takma birimi
Burda tv niz çıkıyor mu kontrol edermisiniz
Evet çıkıyor
Buradan da denedim şimdi yine olmadı pc bağlandı ibaresi gösteriyor ama pc de söyle birşey çıkıyorEvet çıkıyor
Buradan da denedim şimdi yine olmadı pc bağlandı ibaresi gösteriyor ama pc de söyle birşey çıkıyor
Buradan da denedim şimdi yine olmadı pc bağlandı ibaresi gösteriyor ama pc de söyle birşey çıkıyor
Yani neden olmuyor anlamış değilim, castbuddy uygulaması indirdim chrome dan onun üzerinden bağlanma yapayım dedim ondada olmadı
Yani yazılımla nasıl olur bilmiyorum olur inşallah diyelim.. çok teknik olaylardan anlamıyorum, elimden geldiğince sizin yardımlarınızla denemeye çalıştım ama nedense olmadı.TV'niz için bir yazılım güncellemesi varsa fikoloji veya başka yetkili bir forum üyemiz size verecektir.
Belki yazılım güncellemesi ile düzelir.
Bide normalde evet hdml kablosuyla baglanabilirim belki ama insan takınca takılıyor. Tv nin bu özelliğine erişemiyor olmak biraz can sıkıcı oldu benim içinYani yazılımla nasıl olur bilmiyorum olur inşallah diyelim.. çok teknik olaylardan anlamıyorum, elimden geldiğince sizin yardımlarınızla denemeye çalıştım ama nedense olmadı.
Evet öyle yapıyorum, o moda almadan zaten tv yi bulmuyor.TV yi wireless display moduna alıyorsunuz
Ben bilgisayar ile ekran yansıtmayı hiç denemedim fakat Vestel`in ilk ürettiği wireless tv ler bilgisayar ile iletişim kurabilmesi için Nero home media adında bir program bilgisayara yükleniyordu. Şimdi ki sistem daha farklı arama motorunda windows için smart view veya screen mirrorlink windows diye yardımcı program bulmayı deneyin.TV'niz için bir yazılım güncellemesi varsa fikoloji veya başka yetkili bir forum üyemiz size verecektir.
Belki yazılım güncellemesi ile düzelir.
Merhaba. Pc ekranını tvye yansıtabilmeniz için, pc üzerindeki ağ kartının intel widi özellikli olması gerekiyor. Yani ağ kartının sadece intel olması yeterli değil. Bilgisayarınız 2 3 yıllık ise zaten widi kart üzerinde yoktur. İntel widi hizmetini uzun bir süredir kaldırdı. Pc ile chrome tarayıcısı üzerinden youtube'u yansıtabilirsiniz tvnize. Ya da Pc ekranını komple aktarmak istiyorsanız, bunun için bir chromecast alıp tvnize takabilirsiniz. Tabii en ucuz yolu bir hdmi kablosuyla bağlamanız.Evet öyle yapıyorum, o moda almadan zaten tv yi bulmuyor.
Merhaba. Pc ekranını tvye yansıtabilmeniz için, pc üzerindeki ağ kartının intel widi özellikli olması gerekiyor. Yani ağ kartının sadece intel olması yeterli değil. Bilgisayarınız 2 3 yıllık ise zaten widi kart üzerinde yoktur. İntel widi hizmetini uzun bir süredir kaldırdı. Pc ile chrome tarayıcısı üzerinden youtube'u yansıtabilirsiniz tvnize. Ya da Pc ekranını komple aktarmak istiyorsanız, bunun için bir chromecast alıp tvnize takabilirsiniz. Tabii en ucuz yolu bir hdmi kablosuyla bağlamanız.
Ben bilgisayar ile ekran yansıtmayı hiç denemedim fakat Vestel`in ilk ürettiği wireless tv ler bilgisayar ile iletişim kurabilmesi için Nero home media adında bir program bilgisayara yükleniyordu. Şimdi ki sistem daha farklı arama motorunda windows için smart view veya screen mirrorlink windows diye yardımcı program bulmayı deneyin.