Aragorn
Süper Üye
- 25 Şub 2018
- 2,892
- 47
Alın işte adamlar her şeyi tamir edebiliyor. Panele kadar.
Ekranı kırık tv yi nasıl tamir ediyorlarmış hayret, ben de yeni bir şey buldular sandım. Ne dersin Adem Helvacı ustam bu işe
Alın işte adamlar her şeyi tamir edebiliyor. Panele kadar.
Kırık paneli de yapıyorlarsa bu Suriyeli kardeşlerime şimdiden 1500 adetlik ilk kontenjanı seve seve ayırtabilirim ))) (Tanışmasak da bilirim kendilerini)Ekranı kırık tv yi nasıl tamir ediyorlarmış hayret, ben de yeni bir şey buldular sandım. Ne dersin Adem Helvacı ustam bu işe
Her zaman her platformda ne gelirse elimden ben hazırım. ?Kırık paneli de yapıyorlarsa bu Suriyeli kardeşlerime şimdiden 1500 adetlik ilk kontenjanı seve seve ayırtabilirim ))) (Tanışmasak da bilirim kendilerini)
Finale yakın sarfettikleri 'Ticari Ahlak Gereği, son kullanıcıya hizmet vermiyorlar'' sözü ne kadar acı.
Anladığım kadarı ile bahsi geçen ticari ahlak, tamircilerin komisyonculuk yapma konusu
Al müşteriden tv yi, götür panel tamircisine, 500'e yaptır, tv sahibinden 1000tl al. E oldukça ahlaklı
Bu tiplere inat bu zihniyeti yıkacağım bu ülkede. EMEK ile kazananın ciğerini sever, başımın üstünde tac ederim fakat komisyon çakallarına yem ettirmem bu vatandaşı..
Cansın kardeşim.Her zaman her platformda ne gelirse elimden ben hazırım. ?
Kasıtlı resmi çekmişler izleme almak içinEkranı kırık tv yi nasıl tamir ediyorlarmış hayret, ben de yeni bir şey buldular sandım. Ne dersin Adem Helvacı ustam bu işe
İyi günler. Elimde bir sunny sn32dld12at022 model tv var. 10 yıllık televizyon. Şimdiye kadar 3 defa ledleri patladı kendim değiştirdim. En son standby ışığı yandığı halde tv açılmadı. Okuduğum kadarı ile besleme kart sorunu olduğunu anlayıp besleme kartını kontrol ederken patlattım. Yenisini alıp taktım. Standby ışığı yandı fakat kumanda tv yi açmadı. Düğmasinden açtım tv çalıştı. Bilgisayar modunda açıldı. Kumanda çalıştırmadığı içinde tv maduna geçemedim. Kumandayı kamera yoluyla kontorl ettim. Çalışıyor. Sorun neyden kaynaklıdır acaba bilen varmı. Teşekkür eder iyi günler dilerim. Yani üye olup yazacak yeri bulamadım çık karışık geldi. Bende buraya yazdım.Kasıtlı resmi çekmişler izleme almak için
Alıcı gözü değiştirdim fakat olmadı. Kumandanın kodlaması ile alıcı gözün bir alakası varmıdır. Başka bir göz mü takayım. Sağolun tavsiye için.kumanda alıcı gözde sorun olabilir.
kumanda kendi kumandası değilmi ? tlf destekliyorsa kumanda programı indirip deneyinAlıcı gözü değiştirdim fakat olmadı. Kumandanın kodlaması ile alıcı gözün bir alakası varmıdır. Başka bir göz mü takayım. Sağolun tavsiye için.
Kumanda orjinal kendi kumandası.kumanda kendi kumandası değilmi ? tlf destekliyorsa kumanda programı indirip deneyin
Gözün bağlı olduğu devlereleri kontrol ettim bir sıkıntı göremedimKumanda orjinal kendi kumandası.
yazılım yüklemeyi deneyin yazılımsal olabilir.Kumanda orjinal kendi kumandası.