Cok kullandim kardesim yeni kullanana rahat olabilir tabide palio biraz kütükdür yani da dogrusu kisa saseli arabalarin cogu oledirAbi Bi kullan anlarsın özellikle yeni ehliyet alacaklar için gayet iyi.
Abi bayanlar için ideal bence artık herşeyden önce Yakıta bakar olduk benzin 7 Tlyi geçince Maaleesef.Cok kullandim kardesim yeni kullanana rahat olabilir tabide palio biraz kütükdür yani da dogrusu kisa saseli arabalarin cogu oledir
Neticede aile arabası olmayacak olması nedeniyle şu ikili arasında da sizden görüş alsam?
LPG li araba hayatım boyunca kullanmadım ama benzin de 7 yi devirdi arkadaşlar, LPG göz kırpıyor, yine de dizelden vazgeçesim yok. Bilenler bilir, 1.3multijet 2012 model doblo kullanıyorum zaten. Allah bu arabayı yapan mühendise zeval vermesin diyorum. O nedenle çok piyasası olmasa da, biz alım satımı olmadığımız için van alalım, Fethiye den Muğla ya sınavlarına vs rahat rahat gitsin gelsin yeter mantığı ile 1.3 multijet palio Van ve 1.2 benzinli LPG li palio van.
1. 2 motor palio benzinle ne kadar gidebilir ki LPG ile ne gitsin düşüncesindeyim. Yanlışsa uyarın lütfen.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
abi uzun zamandır 1,3 multijet var bizde masrafsız diyebilirim. benzinlilerin verimsiz olduğunu duyuyorum ne derece doğrudur bilemem.
bende arabaya geçiş yapmak istiyorum yağışlı havalarda hanımla motorla dışarı çıkamıyoruz. paliolara bakıyorum bir süredir ama 1,3 multijet
Ayağı yerden kesip, bir noktadan diğer noktaya gidip gelmek için palio Van biçilmiş kaftan...Abim daha önce de yazdığım gibi zaten bir 1.3 multijet kullanıcısı olduğumdan dolayı cidden ben de memnunum.
Bütçemizin van için ancak yeterli olması düşündürüyor beni.
Daha önce Citroen alalım dedik, neyse ki sevgili Domestos uyardı almadık, şimdi yine almış olmak için van alalım mı yoksa bekleyelim mi bilemedim. Sınavlara gidip gelirken zorlanıyor, dolmuş derdi kahrı çekilmiyor, her seferinde ben de götüremiyorum malum.
Normal palio 1.3 multijetler 30bin civarı. ucuz olanların modelleri düşük ve km yüksek.
Araştırıyoruz bakalım, Bizim eski amerikancı kayınpeder de olaya el attı, ben işime odaklandım, benim yerime kendisi araştırıyor sağ olsun.
Her ne kadar ona göre 56 Chevi den sonrası araba değil gaz tenekesi olsa da, o da bir KİA ya biniyor ayrı konu
Ayağı yerden kesip, bir noktadan diğer noktaya gidip gelmek için palio Van biçilmiş kaftan...
Al dedin(iz) aldımAyağı yerden kesip, bir noktadan diğer noktaya gidip gelmek için palio Van biçilmiş kaftan...
Oooo,hadi bakalım , güle güle,kazasız-belasız kullanmak dileğyleAl dedin(iz) aldım