Palio mu, Yoksa Kia mı?

meebbe Çevrimdışı

meebbe 

Süper Üye
25 Şub 2018
2,463
32
Neticede aile arabası olmayacak olması nedeniyle şu ikili arasında da sizden görüş alsam?

LPG li araba hayatım boyunca kullanmadım ama benzin de 7 yi devirdi arkadaşlar, LPG göz kırpıyor, yine de dizelden vazgeçesim yok. Bilenler bilir, 1.3multijet 2012 model doblo kullanıyorum zaten. Allah bu arabayı yapan mühendise zeval vermesin diyorum. O nedenle çok piyasası olmasa da, biz alım satımı olmadığımız için van alalım, Fethiye den Muğla ya sınavlarına vs rahat rahat gitsin gelsin yeter mantığı ile 1.3 multijet palio Van ve 1.2 benzinli LPG li palio van.

1. 2 motor palio benzinle ne kadar gidebilir ki LPG ile ne gitsin düşüncesindeyim. Yanlışsa uyarın lütfen.

Valla ben ehliyeti palio da aldım harbi den rahat ,kolay yakıtta cimri bir araba.Dizeldi kullandığım sonradan öğrendim ki otomatiğide varmış bu modelin.Fiat zaten parça temini tamir açısından sıkıntısı olmayan bir marka.Allah şimdiden kazasız belasız kullanmayı nasip etsin Adem abi.☺️

muratala5361 Çevrimdışı

muratala5361 

Süper Üye
3 Şub 2019
1,906
22
Fiat-Tofaş grubuna yürüyen tabut derler ama parasını hak eden en iyi tabut bunlar ? şaka bir yana fiatın bu multijet motorları güzel. Orijinal opar yedek parçalarda ucuz daha ne olsun adem abi

Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Değerli Ustacım Adem Helvacı Adem Helvacı Palio Al kafan rahat hiçbirşeyde yakmaz biz yıllarca kullandık buji akü lastik dışında hiçbirşey değişmedi arabada ki oda zaten her araçta olacak şeyler Ford Ve Fiattan Şaşılmaz Yedek parça açısından Sıkıntıları olmayan İki Marka Kıa yı dersen bir fikrim yok ama sürüş komfor açısından kalitesi açısından Palio Derim.

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
33
Galeriden araba alınmaz abi + ticari geçme muhabbetine dikkat et yeni yasa nedeniyle uğraşabilirsin src muhabbetine. Baktım ama bulamadım şimdi

Son düzenleme:
Muhsin Çatalbaş Çevrimdışı

Muhsin Çatalbaş

Yeni Üye
5 Ara 2019
38
Benzin+lpg olan binek 4 kapı 1.2 Palio daha uygun olur fikrindeyim Adem Helvacı Adem Helvacı ustam motorin fiyatları aldı başını gitti birde alacağınız Van palionun km 200 bin civarı olacak hiç gerek yok bence aşırı riskli bir durum bir enjektör arızası verse bi dünya masraf

omrdml Çevrimdışı

omrdml 

Aktif Üye
19 Eyl 2019
354
1.2 16V Palio'lar 80bg'dir. Gücü yeterlidir ve fazla da yakmaz lpgde. Asıl benim beğendiğim cvt şanzımanlı 1.2 Albea'lardi. Ayağınızın ayarını bilirseniz ciddi az yakan bir araçtır. Ama 20000TL'ye bulunamayabilir diye ben Palio'yu seçerdim.

Adem Helvacı Çevrimdışı

Adem Helvacı 

Süper Üye
17 Şub 2017
24,294
51
Galeriden araba alınmaz abi + ticari geçme muhabbetine dikkat et yeni yasa nedeniyle uğraşabilirsin src muhabbetine. Baktım ama bulamadım şimdi

Abim src var. Tek düşündüğüm her sene vize olması.

Galeriden araba almak ve ben :)

O nedenle yine 1.3 mj olan bir binek palio bakmak lazım sanki.

Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
35
Değerli Ustacım Adem Helvacı Adem Helvacı Palio Al kafan rahat hiçbirşeyde yakmaz biz yıllarca kullandık buji akü lastik dışında hiçbirşey değişmedi arabada ki oda zaten her araçta olacak şeyler Ford Ve Fiattan Şaşılmaz Yedek parça açısından Sıkıntıları olmayan İki Marka Kıa yı dersen bir fikrim yok ama sürüş komfor açısından kalitesi açısından Palio Derim.
Palioda nasil bi sürüs komforu varmis acaba tögbe tögbe ??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem hocam eski arabada her zaman japon arabalari iyidir korelilerde japonlari örnek alir Palio ile kia arasinda saglamlik rahatlik acisindan kia öndedir palionun önce olacagi tek bi husus parca bulunabilirliği ama kia palio kadar parca bozmaz acikcasi palio ogün bulursun kianin 1 2 gune sioaris verirsin gelir 1.6 palio tupde sikintidir 1.2 8 valfler daha sorunsuzdur tahmin edilen daha iyi cekisi gidisi vardir. Kia yida uygun fiyata yakalama ihtimaliniz paliodan daha yuksek ikiside tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Koro96 Çevrimdışı

Koro96 

Süper Üye
24 Şub 2019
2,531
Palioda nasil bi sürüs komforu varmis acaba tögbe tögbe ??
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Adem hocam eski arabada her zaman japon arabalari iyidir korelilerde japonlari örnek alir Palio ile kia arasinda saglamlik rahatlik acisindan kia öndedir palionun önce olacagi tek bi husus parca bulunabilirliği ama kia palio kadar parca bozmaz acikcasi palio ogün bulursun kianin 1 2 gune sioaris verirsin gelir 1.6 palio tupde sikintidir 1.2 8 valfler daha sorunsuzdur tahmin edilen daha iyi cekisi gidisi vardir. Kia yida uygun fiyata yakalama ihtimaliniz paliodan daha yuksek ikiside tercih edilebilir.
Abi Bi kullan anlarsın özellikle yeni ehliyet alacaklar için gayet iyi.

Geri
Üst Alt