Adem Helvacı
Süper Üye
- 17 Şub 2017
- 24,294
- 51
1,2 motorların 8 ve 12 valf olanları var tanıdık bir ustaya sormadan almayın derim 12 valfler sıkıntılı diye hatırlıyorum 1,3 multijet lerin tek kapıları kamyonet olarak gecçiyor bir çoğunda olar her yıl vize ve vergi problemi yüzünden uğraştırır sizi; bir de bu aralar trafik polisleri ot b.k ceza yazıyor normal arabanın 90 oldugu yerde palio van lar kamyonet statüsünde olduğundan 70 km ile gitmezse (normalde araba sınıfında olması gerekirken)ceza yeme ihtimali yüksek; arka koltuklar ruhsa işli değilse tekrar ceza; vize zamanı çıkart tak tekrar koltukları baya sıkıntı....Neticede aile arabası olmayacak olması nedeniyle şu ikili arasında da sizden görüş alsam?
LPG li araba hayatım boyunca kullanmadım ama benzin de 7 yi devirdi arkadaşlar, LPG göz kırpıyor, yine de dizelden vazgeçesim yok. Bilenler bilir, 1.3multijet 2012 model doblo kullanıyorum zaten. Allah bu arabayı yapan mühendise zeval vermesin diyorum. O nedenle çok piyasası olmasa da, biz alım satımı olmadığımız için van alalım, Fethiye den Muğla ya sınavlarına vs rahat rahat gitsin gelsin yeter mantığı ile 1.3 multijet palio Van ve 1.2 benzinli LPG li palio van.
1. 2 motor palio benzinle ne kadar gidebilir ki LPG ile ne gitsin düşüncesindeyim. Yanlışsa uyarın lütfen.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.