grundig vle 6830 almaya karar verdim hayırlısı bakalımPS4 zaten 1080p ile açmaktadır güzel kaliteli görüntü için panel iyi olan bi tv buda hangi modelde var o kadar bilgim yok .

grundig vle 6830 almaya karar verdim hayırlısı bakalımPS4 zaten 1080p ile açmaktadır güzel kaliteli görüntü için panel iyi olan bi tv buda hangi modelde var o kadar bilgim yok .
Şimdiden hayırlı olsun. PS4 ayarlarından ses ve ekrana girip çözünürlük desteğinin kaç olduğuına bakıpta alabilirsiniz .grundig vle 6830 almaya karar verdim hayırlısı bakalım![]()
ps4 ün çözünürlüğüne bakmak için dimi?Şimdiden hayırlı olsun. PS4 ayarlarından ses ve ekrana girip çözünürlük desteğinin kaç olduğuına bakıpta alabilirsiniz .
Evet . Bazıları 1080p bazıları 2080p desteklemektedir . bendekiler eski olduğu için 1080 destekliyor PS4 PRO ise 3*** destekliyor 4k TV içinps4 ün çözünürlüğüne bakmak için dimi?
grundig vle 6830 almaya karar verdim hayırlısı bakalım![]()
PS4 SLİM de 2080p varmı bne 1080 e kadar diye biliyorum benımkide ps4 ün yeni kasasıEvet . Bazıları 1080p bazıları 2080p desteklemektedir . bendekiler eski olduğu için 1080 destekliyor PS4 PRO ise 3*** destekliyor 4k TV için
işte bu grundigde FHD insaşşh memnun kalırım .FHD konsola FHD TV gider en iyi.
Umarım memnun kalırsınız.
işte bu grundigde FHD insaşşh memnun kalırım .
Bu tv'yi alacağınıza size önerdiğim tv'yi alırsanız daha iyi bir alışveriş yapmış olursunuz. Sizin alacağınız tv full hd , benim önerdiğim tv 4K. İleriye dönük 4K almak daha mantıklı.ücretli olsun çok sorun değil nasıl bu tv acaba iyi mi sence ?
bende bunu almayı düşünüyodum
grundig 40vle6830 bp
bi fkrin var mı?
grundig vle 6830 almaya karar verdim hayırlısı bakalım![]()
Bu tv'yi alacağınıza size önerdiğim tv'yi alırsanız daha iyi bir alışveriş yapmış olursunuz. Sizin alacağınız tv full hd , benim önerdiğim tv 4K. İleriye dönük 4K almak daha mantıklı.
ps3 720p verdiği için görüntü net göstermez . PS4 1080 veriyor görüntü nettir.
Ps cafem var tvlerim vestel smart hd Ps3 lerde dediğiniz gibi görüntü o kadarda net değil 720p verdiği için ama ps4 lerde 1080 verdiği için gayet net ve memnunum