Kaç inch olacak tv ? Ona göre bi tavsiye yapalım hocam.PS4 için LED TV alıcam bütçem belli onerileriniz varmı?
40 inç yeterli bana hocamKaç inch olacak tv ? Ona göre bi tavsiye yapalım hocam.
ücretli olsun çok sorun değil nasıl bu tv acaba iyi mi sence ?Regal 40R5000U 102 ekran Ultra HD 4K 3840x2160 çözünürlük. Kargo dahil 1298 tl.
3 yıl Vestel garantisi var ama kurulum ücretli bu tv'de. Kendiniz alıp takarsanız garanti devam eder mi Ado hocama soralım Ekli dosyayı görüntüle 729
ona güzel model diyolar galiba ama çokda bilgim yok benimde tabiPs4 49ud9400 4K tv de nasıl bi goruntu verir acaba.gecenlerde ps3 bagladim goruntu hic guzel degildi
ps3 720p verdiği için görüntü net göstermez . PS4 1080 veriyor görüntü nettir.Ps4 49ud9400 4K tv de nasıl bi goruntu verir acaba.gecenlerde ps3 bagladim goruntu hic guzel degildi
hangi modeli var acaba sizde vestelin ?ps3 720p verdiği için görüntü net göstermez . PS4 1080 veriyor görüntü nettir.
Ps cafem var tvlerim vestel smart hd Ps3 lerde dediğiniz gibi görüntü o kadarda net değil 720p verdiği için ama ps4 lerde 1080 verdiği için gayet net ve memnunum
55FA7300 full hd smarthangi modeli var acaba sizde vestelin ?
ps3 720p verdiği için görüntü net göstermez . PS4 1080 veriyor görüntü nettir.
Ps cafem var tvlerim vestel smart hd Ps3 lerde dediğiniz gibi görüntü o kadarda net değil 720p verdiği için ama ps4 lerde 1080 verdiği için gayet net ve memnunum
Yeni çıkan bazı ps4 modellerinde sadece HDR desteği vardır. Arkadaş 4k görüntü almakta istiyorsa bunun için PS4 en üst modeli olan PS4 PRO alması lazım çPS4 4K çözünürlük vermiyorsa arkadaşın 4K TV almasına gerek yok bence. Konsol dünyasına uzağım biraz kusura bakmayın.
ben sadece güzl kaliteli görüntü istiyorum os4 slim var zaten bende?Yeni çıkan bazı ps4 modellerinde sadece HDR desteği vardır. Arkadaş 4k görüntü almakta istiyorsa bunun için PS4 en üst modeli olan PS4 PRO alması lazım ç
ben sadece güzl kaliteli görüntü istiyorum os4 slim var zaten bende?