grundig vle 6830 almaya karar verdim hayırlısı bakalımPS4 zaten 1080p ile açmaktadır güzel kaliteli görüntü için panel iyi olan bi tv buda hangi modelde var o kadar bilgim yok .
grundig vle 6830 almaya karar verdim hayırlısı bakalımPS4 zaten 1080p ile açmaktadır güzel kaliteli görüntü için panel iyi olan bi tv buda hangi modelde var o kadar bilgim yok .
Şimdiden hayırlı olsun. PS4 ayarlarından ses ve ekrana girip çözünürlük desteğinin kaç olduğuına bakıpta alabilirsiniz .grundig vle 6830 almaya karar verdim hayırlısı bakalım
ps4 ün çözünürlüğüne bakmak için dimi?Şimdiden hayırlı olsun. PS4 ayarlarından ses ve ekrana girip çözünürlük desteğinin kaç olduğuına bakıpta alabilirsiniz .
Evet . Bazıları 1080p bazıları 2080p desteklemektedir . bendekiler eski olduğu için 1080 destekliyor PS4 PRO ise 3*** destekliyor 4k TV içinps4 ün çözünürlüğüne bakmak için dimi?
grundig vle 6830 almaya karar verdim hayırlısı bakalım
PS4 SLİM de 2080p varmı bne 1080 e kadar diye biliyorum benımkide ps4 ün yeni kasasıEvet . Bazıları 1080p bazıları 2080p desteklemektedir . bendekiler eski olduğu için 1080 destekliyor PS4 PRO ise 3*** destekliyor 4k TV için
işte bu grundigde FHD insaşşh memnun kalırım .FHD konsola FHD TV gider en iyi.
Umarım memnun kalırsınız.
işte bu grundigde FHD insaşşh memnun kalırım .
Bu tv'yi alacağınıza size önerdiğim tv'yi alırsanız daha iyi bir alışveriş yapmış olursunuz. Sizin alacağınız tv full hd , benim önerdiğim tv 4K. İleriye dönük 4K almak daha mantıklı.ücretli olsun çok sorun değil nasıl bu tv acaba iyi mi sence ?
bende bunu almayı düşünüyodum
grundig 40vle6830 bp
bi fkrin var mı?
grundig vle 6830 almaya karar verdim hayırlısı bakalım
Bu tv'yi alacağınıza size önerdiğim tv'yi alırsanız daha iyi bir alışveriş yapmış olursunuz. Sizin alacağınız tv full hd , benim önerdiğim tv 4K. İleriye dönük 4K almak daha mantıklı.
ps3 720p verdiği için görüntü net göstermez . PS4 1080 veriyor görüntü nettir.
Ps cafem var tvlerim vestel smart hd Ps3 lerde dediğiniz gibi görüntü o kadarda net değil 720p verdiği için ama ps4 lerde 1080 verdiği için gayet net ve memnunum