Ben normalde Sony ve Pioneer severim, hatta 90'lardan beri Sony hastasıyım. Alpine markasını da sadece isim olarak biliyordum, açıkçası bu kadar kaliteli ürünler yaptığını bilmezdim
Negatif tarafı kur farkından dolayı fiyatlarının yüksek olması.
Eğer çok güçlü bir şey olmasın, kompakt bir şey olsun, koltuğun altında veya bagajda amfi yer kaplamasın istiyorsan Alpine KTA-450 var.
Bu amfi teybin arkasına bağlanıp arabanın konsoluna gömülüyor, yani teybin arka tarafında sabit kalıyor. Yer kaplamaması için ben aracıma bundan taktırmayı düşünüyorum. 2019 CES'te innovasyon ödülü almış bir amfi. Dediğim gibi zayıf yanı çok güçlü olmaması.
Teyp olarak ben piyasadaki Çinli'lerden birini tercih ettim; Sony, Pioneer ve Alpine teypler vardı fakat fiyatlar 4-5 katıydı. Newfron marka bir cihaz aldım, yalan olmasın 4x55 Watt Mosfet çıkış gücü var. Ses kalitesi gayet güzel, 4 GB Ram var.
Fakat beni tanıyanlar bilir, ben Android düşmanıyım, nefret ediyorum Android'ten. Teyp beni ses olarak tatmin etti fakat bu Android sinirlerimi bozuyor
Iphone, Airpods, Apple TV kullanan adama Android işkence gibi geliyor. Windows 10 Mobil'e yatırım yapmayıp Android'e yatırım yapan firmaların ben taaa...
Geçen teyp durduk yere buga gidi mesela. Ekranda radyo frekansı görünüyor fakat ses gelmiyor. Bluetooth'tan telefona bağlanıp ses alabiliyorum fakat radyodan bir türlü ses çıkmıyor. Ayarlar'a gidiyorum, ne cihazı yeniden başlat var, ne de sıfırla var. Sonra cihaz nasıl olduysa kendi kendine reset attı ve hafızaya aldığım bütün radyo frekansları silinmiş.
Eğer marka bir teyp alamıyorsan Çinli'lerin de kalitelisini almaya çalış, ses çıkış güçlerine mutlaka bak. Ram olarak en az 4 GB bir ürün olsun, ''Abi yüksek Ram'e ihtiyaç yok, multimedya oynatmak için 1 GB bile yetiyor'' diyenlere sakın kanma.