Oto akü bozuldu tavsiye lazım

tarikk Çevrimdışı

tarikk 

Süper Üye
6 Ocak 2018
1,631
34
Yüksek ihtimalle teyp falan dinlemişlerdir zaten ömrüde tükenmiştir akünün. Her sene düzenli olarak alıyordum. Tesisat, zenon vs yoksa orjinal voltajlısını alın. Ama varsa 72 öneririm. Bir de büyük alacaksanız sığıp sığmayacağına bakın. Mutlu inci iyidir. Duracell çıktı yeni ama fiyatları pahalı.

devrimeren Çevrimdışı

devrimeren 

Aktif Üye
1 Mar 2019
280
Yüksek ihtimalle teyp falan dinlemişlerdir zaten ömrüde tükenmiştir akünün. Her sene düzenli olarak alıyordum. Tesisat, zenon vs yoksa orjinal voltajlısını alın. Ama varsa 72 öneririm. Bir de büyük alacaksanız sığıp sığmayacağına bakın. Mutlu inci iyidir. Duracell çıktı yeni ama fiyatları pahalı.

Hiç birşey yok farlar bile eski düzen sarı ampul ?

Ç Çevrimdışı

Çerkezoğlu 

Aktif Üye
12 Nis 2019
377
36
İnci Mutlu Yigit Esan hepside iyi markadir bu akulerin yan urunleride iyidir önemli olan servisin malinin arkasin duzgun esnaf olmasi calciyum kusunlu akudur hepsi varta falan gereksizdir verilen paraya yazikdir.

TEKNOwest Çevrimdışı
23 Eyl 2018
10,455
51
ben geçen sene varta ve inci düşündüm fakat tanıdık bi arkadaş vasıtasıyla sırf akü işi yapan birinden yiğit marka akü aldım şuan a kadar bir sıkıntı çıkarmadı. yukarıda yazdığım. (akünün garntisi 2 yıl ömrü 3 yıl ) lafınıda kendisinden duydum .şansına belki 4-5 yıl gider demişti.

devrimeren Çevrimdışı

devrimeren 

Aktif Üye
1 Mar 2019
280
Bendeki şuan çelik akü ve 2016 da aracı aldığımda üstünde bu akü vardı. Yani en az 3 yıldan fazlasını ben biliyorum akünün ve şimdiye kadar hiç sorun yaşamadım. Şans işi biraz

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
Fıyat-Performans akü , Mutlu akü üretimi POVVER akü

Aküde kalite dersen tabiki VARTA

yanlız varta akunun pıyasa cok fazla bayatı yanı eskı uretımlerı var

aku alman once kenarındaki serı numarasına bak A09, B09, C09, D09 gıbı rakam ve harfle baslar

09 demek 2019 uretımı demektır. kesınlıkle 07 08 olanlardan uzak dur.

devrimeren Çevrimdışı

devrimeren 

Aktif Üye
1 Mar 2019
280
Fıyat-Performans akü , Mutlu akü üretimi POVVER akü

Aküde kalite dersen tabiki VARTA

yanlız varta akunun pıyasa cok fazla bayatı yanı eskı uretımlerı var

aku alman once kenarındaki serı numarasına bak A09, B09, C09, D09 gıbı rakam ve harfle baslar

09 demek 2019 uretımı demektır. kesınlıkle 07 08 olanlardan uzak dur.
Evet aklıma varta yatıyor fakat internetten alırsam üretim yılına nasıl ulaşabilirim onu düşünüyorum. Havalarda soğumaya başladı bir an önce almam lazım sabahları çok sıkıntı olucak

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
23,796
Evet aklıma varta yatıyor fakat internetten alırsam üretim yılına nasıl ulaşabilirim onu düşünüyorum. Havalarda soğumaya başladı bir an önce almam lazım sabahları çok sıkıntı olucak
Satıciyla irtibat kurmadan almani tavsiye etmem.

bulundugun ildeki varta bayilerine vartanin sitesinden bak.
5 ay once 72amper vartayı 470tl aldim

Geri
Üst Alt