Onvo tv servis menüsü

canpinoz

Yeni Üye
Puan 18
Çözümler 0
canpinoz
Merhaba dostlar.Onvo ov 55F900 TV servis menüsüne hangi ayar ve kod la girebilirim.Yardımlarınızı rica ediyorum.

@Adem Helvacı

Yoğun talep üzerine TCL sonrası onvo servis menü girişini sizlere
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
paylaştım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Android telefonlarda ayarlar kısmında ses ayarlarında var o tıklama gibi sesleri kapatma özelliği. Belki android tvlerde de benzerdir.

Bunun gibi küçük detaylar olmalı bence kullanıcıyı memnun eden. Mesela kimi telefonlarda arama ve bildirim sesi aynı anda kısılıp açılıyor kimilerinde arama ve bildirim için ayrı.

Tv konusunda da benim lisanssız olduğu için bilemiyorum.

Bunun gibi küçük detaylar olmalı bence kullanıcıyı memnun eden. Mesela kimi telefonlarda arama ve bildirim sesi aynı anda kısılıp açılıyor kimilerinde arama ve bildirim için ayrı.

Teşekkür ederim.

Android telefonda yapılabilenlerin AYNI android televizyuonda yapılamaması oldum olası sinir bozucu durum oldu benim için.
TCL de GoogleTV ile oldukça geniş ayar yelpazesi gördüm bende umut oldu.

Android telefonda yapılabilenlerin AYNI android televizyuonda yapılamaması oldum olası sinir bozucu durum oldu benim için.
TCL de GoogleTV ile oldukça geniş ayar yelpazesi gördüm bende umut oldu.
Peki şöyle bir şey düşündüm.Geliştirici ayarlarından olur mu ki.?

Peki şöyle bir şey düşündüm.Geliştirici ayarlarından olur mu ki.?
Telefonlarda hakkında bölümün girilebiliyor

Yayınladığım yöntem F700 için de geçerli olması lazım, ben F700 de denemedim ama aynı temel mantık üzerinde çalışıyorlar sonuçta.
Efenim merhaba tekrardan Geçen gün dıt dıt sesi için gelişme varmı bakacaktınız bugün için servis menüsün den.

Efenim merhaba tekrardan Geçen gün dıt dıt sesi için gelişme varmı bakacaktınız bugün için servis menüsün den.
Hatırlatmanız iyi oldu, ofisteyken hemen bir kurcalayalım bakalım :ok

Servis menü ve geliştirici seçenekleri içerisinde oldukça dolandım ancak şimdilik etkileyecek bir bölüm bulamadım.

g1.jpg

Azizim servis menüsünden bakabildiniz mi.rica etsem.
Servis Menü ve Geliştirici Seçenelerinden diye yazmıştım zaten :)
Mecburen ara verdim işlerimin yoğunluğundan ama bir şekilde bir yol bulmaya gayret edeceğim.

Geri
Üst Alt