Onvo tv servis menüsü

canpinoz

Yeni Üye
Puan 18
Çözümler 0
canpinoz
Merhaba dostlar.Onvo ov 55F900 TV servis menüsüne hangi ayar ve kod la girebilirim.Yardımlarınızı rica ediyorum.

@Adem Helvacı

Yoğun talep üzerine TCL sonrası onvo servis menü girişini sizlere
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
paylaştım.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yayınladığım yöntem F700 için de geçerli olması lazım, ben F700 de denemedim ama aynı temel mantık üzerinde çalışıyorlar sonuçta.
Adem bey, teşekkür ederim cevabınız için. Videolarınızı izledim, tüm kodları denedim servis menüsüne giremedim. Sadece kanal listemi yedeklemek istiyorum. Kanal listesi güncelleme kapalı olduğu halde, hergün yeni kanal ekleniyor. Zaten bu kanal listesini oluşturmak çok zamanımı aldı, bu listeyi belleğe yedeklemek istiyorum.

Adem bey, teşekkür ederim cevabınız için. Videolarınızı izledim, tüm kodları denedim servis menüsüne giremedim. Sadece kanal listemi yedeklemek istiyorum. Kanal listesi güncelleme kapalı olduğu halde, hergün yeni kanal ekleniyor. Zaten bu kanal listesini oluşturmak çok zamanımı aldı, bu listeyi belleğe yedeklemek istiyorum.
Sizin ürünün modeli nedir?

Sizin ürünün modeli nedir?
Hocam bu panel ne oluyor tv 50f900 onvo

20230128_132423.jpg

Ov32F700

Cihaz adı AiPlus2K yazıyor
Yani bu modele bahsettiğim yöntem ile girmemesi için bir gerekçe yok :alala
Zaten onvo tv lerin servis menülerine giriş belli.
Menu 6686
Menu 1147
Menu gelişmiş seçenekler 1147

Teşekkürler Adem bey, buldum şimdi

Yani bu modele bahsettiğim yöntem ile girmemesi için bir gerekçe yok :alala
Zaten onvo tv lerin servis menülerine giriş belli.
Menu 6686
Menu 1147
Menu gelişmiş seçenekler 1147
👍

Teşekkürler Adem bey, buldum şimdi

👍
Kolay gelsin, verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.

Hocam smva panel değilmi inolux değilmi chot demişsiniz 43f900 ile aynı demiştiniz inceleme de ama bu tv yan açıdan renkleri bozuyor 43f900 bozmuyor demiştiniz acaba aynı panel değilmi

Son düzenleme:
Onvo 39150 servis menüsünün kodu nedir hocam

Adem bey bana da Onvo Ov43250 smart TV'nin servisi menüsü kodu lazım rica etsem bana da bu kodu gonderirmisiniz sourch tuşu ile mi girilecek

Geri
Üst Alt