Tesekkur ederim
Güncellemeyi baslatamadim ayni sekilde kaldi yineTesekkur ederim
servise verinGüncellemeyi baslatamadim ayni sekilde kaldi yine
FAT32 olarak biçimlendirdiğiniz usb ye dosyaları .rar dan çıkarıp atın.Güncellemeyi baslatamadim ayni sekilde kaldi yine
Usb fat32 de degilmis simdi oldu acabildik tv yi tesekkur ederimFAT32 olarak biçimlendirdiğiniz usb ye dosyaları .rar dan çıkarıp atın.
Sonra tv ye flaşı takın ve fişi takın.
Yükleme başlaması lazım.
Söyle ben zipteki 1 gb kusur olan tek dosyayi attim,tv nin fisi cekik haldeyken tv nin acma tusuna basili tutup fisi taktim ve bekledim kendi otomatik yuklemeye basladi,kumandayla isim olmadi yaniBen birçok deneme yaptım ama başaramadım.
fat32 biçimli flasha, zipten çıkarılmış dosyalar kopyalandı, fiş çekili halde tvye takıldı (usb2 de denedim), fiş takılınca bekledim (kumanda ile açıncada bekledim.
TV üzerinde açma veya başka bir tuş yok. tek dosya ile denedim. yüklemedi gene.Söyle ben zipteki 1 gb kusur olan tek dosyayi attim,tv nin fisi cekik haldeyken tv nin acma tusuna basili tutup fisi taktim ve bekledim kendi otomatik yuklemeye basladi,kumandayla isim olmadi yani
TV üzerinde açma veya başka bir tuş yok. tek dosya ile denedim. yüklemedi gene.
USB yeniden formatlayıp (usb verilmiş bir isim vardı isimsiz yaparak) baştan başlayacağım.
TV nin arkasında açma kapama tuşu olması lazım dikkatli bakın..
açma kapama düğmesine sürekli basılı tutarak fişi taktım ama yükleme başlamadı.TV nin arkasında açma kapama tuşu olması lazım dikkatli bakın..