O
onurdogan63
Aktif Üye
- 19 May 2023
- 59
- 31
Canlar merhaba. Onvo 65500 modelinde Netflixte HDR sorunundan sıkça bahsedildi. Peki OV65F950 olan 65 İnç modelde bu sorun giderildi mi acaba ?
bana panel lazım, webos, smart vb yazılımsal şeyler lazım değil denirse neden alınmasın ama hdr soran birine bu cihazı al diyemem.onvo servisi ve müşteri hizmetleri köü.tam oturmamış bir türk kafası bir firma
bizzat denemiş test edilmiş ve pişman olunmuştur.
WEBOS değilki benim sorduğum ama.LG'deki WEBOS deneyimini beklemeyin.
Paneli iddialıysa düşünülür diyeceğim ama servis altyapısında da fazla beklentiniz olmasın.
Satış sonrası destek önemliyse Samsung bakın. En azından muhatap belli.
Lisanslı modelde de mi HDR sorunu var yani ?bana panel lazım, webos, smart vb yazılımsal şeyler lazım değil denirse neden alınmasın ama hdr soran birine bu cihazı al diyemem.
Sorun giderme konusunda bu tür firmalar pek güven vermiyor bana.WEBOS değilki benim sorduğum ama.
Lisanslı modelde de mi HDR sorunu var yani ?
Lisanslı model derken? Bu cihazın hangi ürününde birebir LG WebOS ve aktif lisans bulunuyor?WEBOS değilki benim sorduğum ama.
Lisanslı modelde de mi HDR sorunu var yani ?
İşte ben de bunu araştırıyorum hocam. Adem Helvacının Onvo 50F950 ve Google TV F950 Televizyonlar ile İlgili Sorular adlı videosundaki 10:25'de bahsettiği lisansı anlamaya çalışıyorum. Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız iyi olur.Lisanslı model derken? Bu cihazın hangi ürününde birebir LG WebOS ve aktif lisans bulunuyor?
Sayın üyemiz. Öncelikle kusurumuza bakmazsanız, kendisi şu an forumumuzda bulunmuyor. Kendisinin bilgilerine saygı duymakla birlikte, mevcut forumumuzdaki ustalarımızla birlikte konunun detayını incelediğimizde söz konusu WebOS yazılımının Orijinal LG webOS çekirdeğiyle aynı anda güncellenmediğini, AOSP yapısında yeniden oluşturulduğu için yalnızca söz konusu üretici firmaya isim hakkı verilmiş gibi bir durum oluştuğunu, dolayısıyla gerek yazılım güncelleme ve destek aşamalarında, gerekse orijinal yazılımla uyumsuzluk oluşturan durumlarda firmanın çözümsüz kalabildiğini kullanıcı yorumları ve ustalarımızın tecrübeleriyle sabitlemiş durumdayız. Tabii ki bizler burada hiçbir markayı öne çıkarmaz ya da hiçbir markayı yermeyiz. Ancak sadece bahsettiğiniz üreticiler ve bağlı oldukları kullanıcı şikayetleriyle ilgili sizi forumumuzda kısa bir gezintiye davet etmek isteriz.İşte ben de bunu araştırıyorum hocam. Adem Helvacının Onvo 50F950 ve Google TV F950 Televizyonlar ile İlgili Sorular adlı videosundaki 10:25'de bahsettiği lisansı anlamaya çalışıyorum. Bu konuda bilginiz varsa yardımcı olursanız iyi olur.
Çok teşekkür ederim açıklama için.Sayın üyemiz. Öncelikle kusurumuza bakmazsanız, kendisi şu an forumumuzda bulunmuyor. Kendisinin bilgilerine saygı duymakla birlikte, mevcut forumumuzdaki ustalarımızla birlikte konunun detayını incelediğimizde söz konusu WebOS yazılımının Orijinal LG webOS çekirdeğiyle aynı anda güncellenmediğini, AOSP yapısında yeniden oluşturulduğu için yalnızca söz konusu üretici firmaya isim hakkı verilmiş gibi bir durum oluştuğunu, dolayısıyla gerek yazılım güncelleme ve destek aşamalarında, gerekse orijinal yazılımla uyumsuzluk oluşturan durumlarda firmanın çözümsüz kalabildiğini kullanıcı yorumları ve ustalarımızın tecrübeleriyle sabitlemiş durumdayız. Tabii ki bizler burada hiçbir markayı öne çıkarmaz ya da hiçbir markayı yermeyiz. Ancak sadece bahsettiğiniz üreticiler ve bağlı oldukları kullanıcı şikayetleriyle ilgili sizi forumumuzda kısa bir gezintiye davet etmek isteriz.
Bütün bunların dışında bizlerin özellikle TV tavsiyesi konusunda ortak düşüncesi en üst düzey cihazlar haricinde (Onlarda da sınırlı süreli) cihazların Smart sistemlerinden ve Multimedia deneyimlerinden çok yüksek performans alamayacağınız, özellikle donanım özelliklerinin günümüz koşullarını çok kısa süre takip edebilecek yeterlilikte olduğu için, konsol, android box, mini pc gibi alternatifler ile düzgün görüntü verebilen bir kombinasyonun sizler için en mantıklı seçim olacağını genellikle paylaşırız.
Eee, ne kaldı geriye ,plastik kasa ve panelbana panel lazım, webos, smart vb yazılımsal şeyler lazım değil denirse neden alınmasın ama hdr soran birine bu cihazı al diyemem.
Tamam söylemek istediğim şey buydu.Eee, ne kaldı geriye ,plastik kasa ve panel