3-6 ay arası :(Şikayet aşamasına geçtik akalım kaç ayda sonuç alacağız
Hayırlısı artık3-6 ay arası :(
Bu konuda çektin mi bilmiyorum ama senden bir video beklerim abi Mehmet Atmaca elektronik bu konuda kendisi çözüm getirebilir Vestel fabrikanın yaptığı gibi3-6 ay arası :(
İşin ilginç yanı şu, Faturada satıcı ismi "Fatih toptan bakım ürünleri" diye geçerken, adres kısmı ise Mehmet atmaca elektronik adresi.Bu konuda çektin mi bilmiyorum ama senden bir video beklerim abi Mehmet Atmaca elektronik bu konuda kendisi çözüm getirebilir Vestel fabrikanın yaptığı gibi
Arka kapı şirketi mi acaba?İşin ilginç yanı şu, Faturada satıcı ismi "Fatih toptan bakım ürünleri" diye geçerken, adres kısmı ise Mehmet atmaca elektronik adresi.
Notlarımın içerisinde var abi, örnekli çekim yapacağım ama çözüm beklemeyiniz , bakış açıları bir Vestel gibi değilBu konuda çektin mi bilmiyorum ama senden bir video beklerim abi Mehmet Atmaca elektronik bu konuda kendisi çözüm getirebilir Vestel fabrikanın yaptığı gibi
Çözüm için değil bilabedel incelemelerini yaptığın için bu yüzleri de görünsün diye istiyorum ki insanlar alma kararı verirken bunu da dikkate alsın abimNotlarımın içerisinde var abi, örnekli çekim yapacağım ama çözüm beklemeyiniz , bakış açıları bir Vestel gibi değil
Haaaa tamam, dediğim gibi çekilecek videolar içerisine var.Çözüm için değil bilabedel incelemelerini yaptığın için bu yüzleri de görünsün diye istiyorum ki insanlar alma kararı verirken bunu da dikkate alsın abim
Bence kesin öyle çünkü ürün de Yurtiçi kargo Büyükçekmece şubesinden kargoya verilmişti. Ayrıca bu satıcı sadece 2-3 parça onvo ürünü dışında bir ürün satmıyor. Şu an mağazasında 1 adet scooter, 75" ve 85" olmak üzere 2 adet onvo TV var.Arka kapı şirketi mi acaba?
İşin ilginç yanı şu, Faturada satıcı ismi "Fatih toptan bakım ürünleri" diye geçerken, adres kısmı ise Mehmet atmaca elektronik adresi.
Tüketici hakem heyetine başvuruda, sizin dikkatinizi çekip işaretlediğiniz kısımları da dosyaya ekledik.Müşteri hizmetleri de tam bir facia. Bakalım sonuç ne olacak.Dediğiniz gibi bir bağlantı var ama ?
Depo çıkışı buradan olabilir .
Fuar durumu kafama yatmadı . ( firma içinden sanki biri ) gibi
Bizim için önemli olan bu firmanın satışının yaptığı ürünlerinin arkasında durması .
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
Satıcı İsim/Unvanı | : | FATİH TOPTAN BAKIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ |
Satıcının Açık Adresi | : | ULUS MAH. İSMETPAŞA CAD. NO:7/1 |
Satıcı E-Posta | : | fatihtoptan@hs03.kep.tr |