ONVO OV55F350 İADE MAĞDURİYETİ

Şikayet aşamasına geçtik akalım kaç ayda sonuç alacağız

Bu konuda çektin mi bilmiyorum ama senden bir video beklerim abi Mehmet Atmaca elektronik bu konuda kendisi çözüm getirebilir Vestel fabrikanın yaptığı gibi
İşin ilginç yanı şu, Faturada satıcı ismi "Fatih toptan bakım ürünleri" diye geçerken, adres kısmı ise Mehmet atmaca elektronik adresi.

Screenshot_20211223_112028_cn.wps.moffice_i18n.jpg

Bu konuda çektin mi bilmiyorum ama senden bir video beklerim abi Mehmet Atmaca elektronik bu konuda kendisi çözüm getirebilir Vestel fabrikanın yaptığı gibi
Notlarımın içerisinde var abi, örnekli çekim yapacağım ama çözüm beklemeyiniz , bakış açıları bir Vestel gibi değil :)

Notlarımın içerisinde var abi, örnekli çekim yapacağım ama çözüm beklemeyiniz , bakış açıları bir Vestel gibi değil :)
Çözüm için değil bilabedel incelemelerini yaptığın için bu yüzleri de görünsün diye istiyorum ki insanlar alma kararı verirken bunu da dikkate alsın abim

Çözüm için değil bilabedel incelemelerini yaptığın için bu yüzleri de görünsün diye istiyorum ki insanlar alma kararı verirken bunu da dikkate alsın abim
Haaaa tamam, dediğim gibi çekilecek videolar içerisine var.

Arka kapı şirketi mi acaba? :alala
Bence kesin öyle çünkü ürün de Yurtiçi kargo Büyükçekmece şubesinden kargoya verilmişti. Ayrıca bu satıcı sadece 2-3 parça onvo ürünü dışında bir ürün satmıyor. Şu an mağazasında 1 adet scooter, 75" ve 85" olmak üzere 2 adet onvo TV var.

İşin ilginç yanı şu, Faturada satıcı ismi "Fatih toptan bakım ürünleri" diye geçerken, adres kısmı ise Mehmet atmaca elektronik adresi.

Screenshot_20211223_112028_cn.wps.moffice_i18n.jpg

Dediğiniz gibi bir bağlantı var ama ?
Depo çıkışı buradan olabilir .

Fuar durumu kafama yatmadı . ( firma içinden sanki )

Bizim için önemli olan bu firmanın satışının yaptığı ürünlerinin arkasında durması .

Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.

aaaaa9140484c9a8f5a64.png

xxx.png

Son düzenleme:
Dediğiniz gibi bir bağlantı var ama ?
Depo çıkışı buradan olabilir .

Fuar durumu kafama yatmadı . ( firma içinden sanki biri ) gibi

Bizim için önemli olan bu firmanın satışının yaptığı ürünlerinin arkasında durması .

aaaaa9140484c9a8f5a64.png

xxx.png
Tüketici hakem heyetine başvuruda, sizin dikkatinizi çekip işaretlediğiniz kısımları da dosyaya ekledik.Müşteri hizmetleri de tam bir facia. Bakalım sonuç ne olacak.

Son düzenleme:
Satıcı İsim/Unvanı:FATİH TOPTAN BAKIM ÜRÜNLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ
Satıcının Açık Adresi:ULUS MAH. İSMETPAŞA CAD. NO:7/1
Satıcı E-Posta:fatihtoptan@hs03.kep.tr

Geri
Üst Alt