G
GürhanSlmn
Yeni Üye
- 7 Ocak 2024
- 13
- 34
Evet servisi eve getirmeye ikna edemedim ne yapmalıyım
Sanırım Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmaktan başka çare yok.Evet servisi eve getirmeye ikna edemedim ne yapmalıyım
Yazışmaları LG servisle mi yaptınız.?Evet servisi eve getirmeye ikna edemedim ne yapmalıyım
![]()
![]()
Hocam onvoyu aradım bana bu numarayı aramamı söyledi Bizim bölgeye bu servis bakıyormuşYazışmaları LG servisle mi yaptınız.?
Genel merkezin numarasını verdiler yoğunluktan arayamadım orayı arayıp söyleyin dediler bakalım ne olacak yarın arayacağımSanırım Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurmaktan başka çare yok.
numarayı özelden bana atarmisiniz çok merak ettim.Hocam onvoyu aradım bana bu numarayı aramamı söyledi Bizim bölgeye bu servis bakıyormuş
Genel merkezin numarasını verdiler yoğunluktan arayamadım orayı arayıp söyleyin dediler bakalım ne olacak yarın arayacağım
Hocam forum da yeniyim siz mesaj atar mısınız? size dönüş sağlayayımnumarayı özelden bana atarmisiniz çok merak ettim.
Tamamdır buldum özelden yazdım hocamHocam forum da yeniyim siz mesaj atar mısınız? size dönüş sağlayayım
Firmanin birde fazla markaya servisliği var.Hocam forum da yeniyim siz mesaj atar mısınız? size dönüş sağlayayım
Tamamdır buldum özelden yazdım hocam

Konuyla ilgili verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederimFirmanin birde fazla markaya servisliği var.
Neyse konuya dökecek olursa bu görüşmeleri silmeyin çıktısını alın. THH şikayet dilekçesine ekleyin.
Maalesef ama oyalama taktiğiKonuyla ilgili verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim
Evet konuya bir güncelleme getiriyorum
En son servis bana onvo genel merkezin numarasını verdi. Ben genel merkezi aradım durumu tekrar izah ettim, sonra genel merkez bana biz buradan birşey yapamayız siz servisi getirin dediler. Ben de hanımefendi tek ölü piksel için gelmiyorlar diye tekrar söyledim isim soyisim sordular , kontrol ettiklerinde herhangi bir kayıt bulamadık dediler bende elimde servis kurduğuna dair garanti kağıdımın olduğunu söyledim. Tamam ben sizin bilgilerinizi aldım dönüş yapacaklar size diyerek telefonu kapattı bakalım yapacaklar mı? Eğer bir dönüş gelmezse tüketici hakem heyetine başvuru yapacağım. Bugün bu konuşmalardan sonra 175 ticaret bakanlığını aradım ve tek ölü piksel değişim ve iade sebebi olur mu diye sordum. Cevap evet isterseniz değişim isterseniz iade edebilirsiniz dediler.
"Biz sizi mutlaka arayacağız" ne zaman arayacaksınız efendim ? "şey ,çıkmaz ayın beşinde" <-- biz çocukken böyle derdik
çıkmaz ayın beşi , O ay hiç gelmezdi