Onvo 85" 100" Alınır mı? (ALINMAZ)

T Çevrimdışı

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
121
46
Arkadaşlar merhaba,

100OVF9001UQ 100" ve 85OVF9001UQ 85’’ model cihazlara bakıyorum. Yakın fiyatlara Samsung giriş seviyesi ürünlerde var ama yorumlar karışık. Sizin bilgi ve deneyimlerinize göre üzülür müyüm? Onvo cihazların panel anakart vs. bilgileri belli midir? Şimdiden teşekkür ederim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,116
İnşallah hocam sanki çok uzatmasan iyi olacak gibi. Şimdiden hayırlı olsun sana da.

Valla lambri çok doğru söylüyorsun bir bakayım :)
Duvar hariç alt, üst yapıyı yeniledim ciddi harcama yaptım 2-3 aya kalmaz elim bollaşır artık o zamana kaldı.
Bu tarz proje aklımda olduğu için tesisatı ona göre önceden hazırladım :kiskis

örnek

T Çevrimdışı

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
121
46
Duvar hariç alt, üst yapıyı yeniledim ciddi harcama yaptım 2-3 aya kalmaz elim bollaşır artık o zamana kaldı.
Bu tarz proje aklımda olduğu için tesisatı ona göre önceden hazırladım :kiskis

örnek

Bu çok güzel duruyor ama duvarda da yer kalmadı :kiskis

image6acb9a9a01963768.png

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,116
Hayırlı olsun.
Saatlik tüketimi 280 watt gözüküyor sitelerde. Enerji tasarrufu ya da ekran parlaklığından ayarlama ile elektrik tüketimini düşürebilirsiniz.
Nice senelerde kullanın.
Hele ki indirimli tüketim sınırı 4000kw düşürülmüş 280wattla ocağa incir diker :hihi

T Çevrimdışı

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
121
46
Hayırlı olsun.
Saatlik tüketimi 280 watt gözüküyor sitelerde. Enerji tasarrufu ya da ekran parlaklığından ayarlama ile elektrik tüketimini düşürebilirsiniz.
Nice senelerde kullanın.
Teşekkürler, tv lere bakarken tüketimlerine kadar baktım. Samsung var 490 :bye
televizyonun duvarı var :haha Kombin zayıf ünite gerekli :kas
:sirit düşünüyorum yine de olmadı o duvarı komple kaplama yapılabilir.

Gel de 85 inç al şimdi. :kiskis
Zaten kısık sayılır ayarları gayet yeterli oda içinde olduğundan. 85 ne ya küçücük :hihi

Geri
Üst Alt