Onvo 85" 100" Alınır mı? (ALINMAZ)

T Çevrimiçi

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
121
46
Arkadaşlar merhaba,

100OVF9001UQ 100" ve 85OVF9001UQ 85’’ model cihazlara bakıyorum. Yakın fiyatlara Samsung giriş seviyesi ürünlerde var ama yorumlar karışık. Sizin bilgi ve deneyimlerinize göre üzülür müyüm? Onvo cihazların panel anakart vs. bilgileri belli midir? Şimdiden teşekkür ederim.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,917
Hocam satış sonrası destek konuları ücretli duvara montaj vs. l1 lisans sorunları (uydu cihazları) gibi biraz düşündürüyor. Arada uçurum bir fark yoksa vs LG 86QNED70A6A için ne dersin? Örneğin, mini led ve qned cihazda ışık sızması veya bulutlanma olur mu?
LG arka aydınlatma olarak daha kötü. Model bazında konuşursak.
Platform olarak Google TV yüklü, lisans sorunu yaşayacağınızı sanmıyorum.
Android TV'nin farklı hali diyebiliriz. Resmi Google yazılımı yani.
Yalnız Google TV platformunda .APK dosyası kurulamıyor diye biliyorum, o sizin için önemliyse ona göre hareket edin derim.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,114
Büyük ekranda giriş, orta seviye modelerde kaliteli görüntü beklentisine girersen üzülürsün
Heleki ışık sızması vb durumlar daha fazla yaşanır.

Büyük ekran + Kaliteli görüntü + Kusursuz panel yapısı = Para = OLED :kiskis

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,917
Büyük ekranda giriş, orta seviye modelerde kaliteli görüntü beklentisine girersen üzülürsün

Kısacası 100 lira ve üstü demek maalesef.
Samsung Miniled;

T Çevrimiçi

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
121
46

Kısacası 100 lira ve üstü demek maalesef.
Samsung Miniled;

Amacımız fiyat performans, Vestel 75U9520 yerine koyacağım Tv den memnunum diyebilirim. Bu sebeple üzüleceğimi pek düşünmüyorum açıkçası.

Biraz daha çıtayı yükseltip "TCL P8K 89" QLED TV" bakmaya başladım ama bakalım nasıl sonuçlanacak :)

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,114
T Çevrimiçi

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
121
46
Hocam daha önce yazmıştım bakıyorum diye. Fikrini söyleseydin keşke :sirit Gerçi söylesen de bütçemi zorlamıştım +110 yada +47 veremezdim.

Bu arada gerçekten nesini beğenmediğini merak ettim.

Geri
Üst Alt