Onvo 85" 100" Alınır mı? (ALINMAZ)

T Çevrimiçi

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
121
46
Arkadaşlar merhaba,

100OVF9001UQ 100" ve 85OVF9001UQ 85’’ model cihazlara bakıyorum. Yakın fiyatlara Samsung giriş seviyesi ürünlerde var ama yorumlar karışık. Sizin bilgi ve deneyimlerinize göre üzülür müyüm? Onvo cihazların panel anakart vs. bilgileri belli midir? Şimdiden teşekkür ederim.

T Çevrimiçi

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
121
46
110 liram olsa Samsung'a basardım. :kas :sirit

Üstelik aynı para :)

image94c9cceaa187cde7.png

T Çevrimiçi

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
121
46
kimmiş o gaz veren :sopa1 Tepe model alacaksam kesinlikle yerli olmaz :hayir
Buradan değil :sirit

Tepe değil de F/P olarak almıştım Vestel i. İlk aldığım cihazda çok sorun yaşadım ama sonra thh vasıtasıyla değiştirdiler, sonradan gelen şükür bir sorunu yok. Açık söylemek gerekirse parlaklık falanda tatmin ediyordu. Fakat o dağlara taşlara yazdıkları panel çok çok düşük ihtimalle geliyor ki yine bana ips gelmişti. Vestel'in tv den başka asla bir ürününü almazdım, sanırım artık tv de almam.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,114
Buradan değil :sirit

Tepe değil de F/P olarak almıştım Vestel i. İlk aldığım cihazda çok sorun yaşadım ama sonra thh vasıtasıyla değiştirdiler, sonradan gelen şükür bir sorunu yok. Açık söylemek gerekirse parlaklık falanda tatmin ediyordu. Fakat o dağlara taşlara yazdıkları panel çok çok düşük ihtimalle geliyor ki yine bana ips gelmişti. Vestel'in tv den başka asla bir ürününü almazdım, sanırım artık tv de almam.
Hemen mesajlarını kontrol ettim ilk mesajin panel bilgisi istemişsin :kiskis

Abi bilmiyorum bizimkiler mi beceremiyor, maliyet mi yüksek kalıyor dogru düzgün ne tv,klima neden beyaz eşya üreten firmamız yok.

Arçelik klima öneriyorsun demeyin LG lisansıyla üretiliyor.
Selamlar 75" 9520 modeli.
Panel Bilgisine bakabilir misiniz? Teşekkürler.
20221203_190633.jpg

T Çevrimiçi

Tabiiİlmühün 

Aktif Üye
24 Kas 2022
121
46
Hemen mesajlarını kontrol ettim ilk mesajin panel bilgisi istemişsin :kiskis

Abi bilmiyorum bizimkiler mi beceremiyor, maliyet mi yüksek kalıyor dogru düzgün ne tv,klima neden beyaz eşya üreten firmamız yok.

Arçelik klima öneriyorsun demeyin LG lisansıyla üretiliyor.

Tamamen katılıyorum, düşünceme göre tv işini kurumsal olarak yapan vestel vardı. Bence onlarda çok geride kaldılar. Anakartların falan dizaynına bakıyorsun 90 lar havasında.
Biz genelde teknolojiyi dışarıdan alıp burada üretiyoruz. Kendi yaptığımız katma değeri yüksek pek bir şey yok maalesef.

Sota Çevrimdışı

Sota 

Root
6 Mar 2016
24,114
Tamamen katılıyorum, düşünceme göre tv işini kurumsal olarak yapan vestel vardı. Bence onlarda çok geride kaldılar. Anakartların falan dizaynına bakıyorsun 90 lar havasında.
Biz genelde teknolojiyi dışarıdan alıp burada üretiyoruz. Kendi yaptığımız katma değeri yüksek pek bir şey yok maalesef.
Kendi kartını, yazılımı tasarlayıp yıllarca ekmeği yedi ama artık uğraşmak istemiyor gibiler.
Fasona ürettiririz lisanslı android çaktık mı iş biter havasındalar.

Umut Barış Çevrimdışı

Umut Barış 

VIP
Top Poster Of Month
23 Kas 2017
21,917
Hocam, daha küçük iyi seri vardı zaten "Vestel 75U9520" :hihi paneli şöyle böyle diyenlerin gazına gelip almıştım :tara
Vestel'in iyi serisi Vestel kadar. :sirit
Kendi kartını, yazılımı tasarlayıp yıllarca ekmeği yedi ama artık uğraşmak istemiyor gibiler.
Fasona ürettiririz lisanslı android çaktık mı iş biter havasındalar.
Android & Google TV, WebOS - Tizen gibi platformlar tüm üreticilerde olunca eskisi gibi bir anlamı kalmadı.
Basit düzeyde Smart işlevini bugün ortalama bir Onvo - Sunny TV yapabilir oldu.

Geri
Üst Alt