teraspy
TFC Team
- 26 Kas 2018
- 23,290
- 66
Yarına kalsa olur mu ,bankacı şimdi ucuza bozarım dedi bana sms attım daBir tane beyaaaa
Fazlasını istiyorsam gör olayım![]()

Yarına kalsa olur mu ,bankacı şimdi ucuza bozarım dedi bana sms attım daBir tane beyaaaa
Fazlasını istiyorsam gör olayım![]()

Abi yarın ne kelime, Sana bir hafta zaman.Yarına kalsa olur mu ,bankacı şimdi ucuza bozarım dedi bana sms attım da![]()

Sor sor ,izine çıkartacağm kendimi ,süresizAbi yarın ne kelime, Sana bir hafta zaman.
Lakin bilesin ki bir hafta boyunca her gün sorarım ''benim lens ne oldu?'' diye![]()

+143u9500 kullanıyordum ben 5-6 ay kullanımdan sonra wifi sıkıntısı yaşattı. Servis geldi, gitti anakart değişt,wifi kartı değişti, şase değişti derken soruna neden olan şeyi bir türlü bulamadılar. 43u9510 verdiler, değişim cihazı olduğu için ve diğer cihazada zamanı içerisinde epey bi harcadığımdan karşılaştırması var mı bana verilen cihaz değişim cihazıyla esas özellikleri taşıyormu karşılaştırayım dedim, şansıma fikoloji hocamızın youtube sayfası çıktı, cihazı inceledim bilgi edinmek için. Menü tasarımlarında değişiklik ve birkaç ince ayar varmış, bakıyorum ama tv de yazan ekran veya ses ayarlarının yarısından bi haberim, hiç renk skalasını da ayarlamadım tv yi servis getirdi, kurdu gitti. Açtık izliyoruz yayınları, bende bilhassa ince detaylar için fikoloji hocamın videosuna teşekkürlerimi sunup çıktım, der iken bildirim geldi 43u9510 cihaz nasıl diye soruyor şahısın biri en nihayetinde göz bu görüyor ve kendi deneyimlerimi anlattım, bayiiden akşama alacağım para kolay kazanılmıyor diye bir cevap geldi şahıstan, ben de memnun olduğumu ama takıntısı var ise panel bilgisi almasını, panellerin farklı olabileceğini, herkesin de zevkinin ayrı olabileceğini yazdım. Senmisin bir öneri veripte insanlara yardım yapan ? adam başladı berbat bir cihaz da bunu alan hayatında tv izlememiştir de bilmem ne. Arkadaş bu tv ya, tamam belirli özelliklerini araştırır edersin de jet motoru taktırıp buna uçmasını beklemeyezsin ki. Kaldı ki sen belirli bir fiyat portföyünde belirli kalitede bir ürün alıyorsun. Yani dediklerinize bu yaşadığım durumla cevap vereyim dedim, katılıyorum üzülerek. İnsanlar herşeyin en iyisi bende olsun, en son teknoloji olsun diye ne kadar yırtınsalarda son teknoloji olmadığı gibi bu böyle üzerinde saatleri, geceleri harcayacak bir konu değil. Ürünün ederide belli, kapasitesi de. Kanal geçişleri de taş çatlasa beklediğimiz 20-25sn neymiş efendim geç açıyormuş. İyilik etsen bir dert etmesen bir dert, insanların beklentisini karşılayabilecek bir tv çıkmadı sanırım, çıkmayacakta. Mükemmelliyetçilikte bu durumu abartıp zirveye oynuyoruz.

Sota yine el ense desenize
Zaten sevmiyorum. Bu konu bize özel dimi göremez o ???
Yarın kesin 1 haftalık yavaşlatma alırım. Mesajı duzenlesem bile geçmişi de görür.
Hadi yine yandık
Alıntı yapamadım ama yine şu ilk satırı yazar;
Kullanıcı Adı Değişikliği
Arkadaslar herkese merhaba yeni bilgilendirme konusuyla karsınızdayım ( Başkan Habire Yatıyor Diyenler Varmış :kas ) Dalgayı bırkoseye bırakıp. Foruma ekledıgım yenı ozellıkten bahsedeyım. Kullanıcı adı degısıklıgıyle ılgılı gerı donusler alıyordum. Bu ıslemı manuel olarak yaptıgı ıcın Ilerıde...tavsiyeforumu.com
Nakliye işi mi yapıyorsunuz ? Bize 2-3 hafta sonra nakliyeci lazım olacak, Denizli veya İstanbul - Romanya arası ?Yok be, biz yurt içi ve dışı tır ile yük ve eşya tasmiaya devam. Bu aralar çok fazla sirikilasyon mevcut sanırım herşeye zam gelecek diye arttı işlerimiz. Allah bereket versin dewamke
O zaman ?.Valla ben elimden geldiğince kapitalizme karşı mücadele veriyorum, Mal kalitesinden ziyade insana İNSAN değeri veren bir firma olsun, TV de düzgün göstersin, bozulursa servisi ADAM GİBİ olsun bana yeter modundayıminsanların da öyle olmasını isterim açıkçası.
Ancak detay verdikçe DAHA diyen dostlarımız var biz de derinlere indikçe iniyoruz.
Bildiğim konular, anlatmasam olmaz
Ayıca rica ederim hocam ben forumun sohbet tarafını daha çok seviyorum.
Meselatarık uğur kardeşimizle bir rakı tokuşturamadık ama burada hem forum ortamında hem de evimizde karşılıklı çay içmişliğimiz var çok şükür.
Beykoz sahilinde Tarık ile çok sevdiğimiz bir şarkı eşliğinde biraz ağlayıp birer duble de tokuşturmak konusunda sözümüz bakidir mesela ?
O zaman ?.
Yaraya tuz basarız abi seninle ?Vay benim güzel yürekli kardeşim ?
Yaramızı deşmeyelim diye diğer şarkıyı eklememiştim ben :(
Ulen şu telefonda halen duran fotolardasınız beeeee :(Yaraya tuz basarız abi seninle ?
Belki balkonuna bir kişilik daha yer açarsın ? benim kadar oraları seven biri için??Ulen şu telefonda halen duran fotolardasınız beeeee :(
Kaç telefon değişti, o fotoların yeri hiç değişmedi ?
''Mı diyorsun?''Belki balkonuna bir kişilik daha yer açarsın ? benim kadar oraları seven biri için??

Seviyorum merkez???''Mı diyorsun?''![]()